Ce face Cabral, după ce Pro TV i-a eliminat emisiunea de pe post. Prezentatorul nu se dă bătut: „Nu m-am născut la televizor și sigur n-o să mor la televizor”

Cabral Ibacka nu mai are emisiunea care făcea deliciul românilor, „Săriți de pe fix”, pentru că patronii Pro TV au decis eliminarea lui de pe post. Însă vedeta nu se lasă și vrea să își continue drumul în televiziune, deși este conștient că nu va rămâne pe veci pe sticlă.

10 ian. 2024, 11:46
Ce face Cabral, după ce Pro TV i-a eliminat emisiunea de pe post. Prezentatorul nu se dă bătut: „Nu m-am născut la televizor și sigur n-o să mor la televizor”
Ce face Cabral, după ce Pro TV i-a eliminat emisiunea de pe post. Prezentatorul nu se dă bătut: „Nu m-am născut la televizor și sigur n-o să mor la televizor”

Cabral Ibacka a recunoscut că nu știe ce se va întâmpla cu emisiunea „Săriți de pe fix!”, a cărei difuzare a ajuns la final. Cabral a luat chiar în calcul, într-un scenariu ipotetic, ce s-ar întâmpla dacă ar fi nevoit să se lase de televiziune. Nu disperă, însă, pentru că știe că s-ar descurca în orice situație.

Citește și: Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat! Reacția incredibilă a lui Cabral. ”L-ai făcut praf. I-a pierit pofta de însurat”

Ce face Cabral, după ce Pro TV i-a eliminat emisiunea de pe post

Prezent la avanpremiera lungmetrajului „Klaus & Barroso”, o comedie bazată pe organizarea unei petreceri a burlacilor, în cadrul căreia se întâmplă o multitudine de acțiuni spumoase, Cabral a vorbit despre viitorul său în televiziune, după ce una dintre producții a fost eliminată de pe tv.

„Nu putem să atacăm pe toate părțile. Mă dai afară pe geam, intru pe ușă, intru pe ușă, mă dai afară pe geam, nu merge. Cumva, „Săriți de pe fix!” e în pauză, dacă mai intră în grilă. Acum avem „Ce spun românii?”, nici nu știu câte ediții sunt filmate, că sunt filmate acum ceva vreme. Este prima lor difuzare și a fost foarte tare fiindcă nu era clar pentru mine când o să intrăm cu emisiunea. Luni, la ora 18, mi-a explodat telefonul, am crezut că s-a întâmplat ceva rău. M-am speriat «e nenorocire, să nu fie copiii», acolo m-am panicat. M-am bucurat și eu de reacția oamenilor, pentru că din punctul meu de vedere, atunci când muncești și cineva zice «bravo», e un motiv de bucurie nu că ai încasat niște bani, ci că ai pus niște suflet, iar sufletul ăla s-a văzut”, a declarat Cabral, potrivit cancan.ro.

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă ar trebui să se lase de televiziune, Cabral a recunoscut că nu se teme de acest lucru, nici nu face o dramă din asta, fiind conștient că poate face orice altceva și în soatele sticlei.

„Mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor. Nu m-am născut la televizor și sigur n-o să mor la televizor. Cumva, eu cred că sunt un om foarte normal, cu o meserie extraordinară, dar asta nu înseamnă că trebuie să apar până la 80 de ani, să scârțâi tot, vai steaua mea. Pot trece în spatele camerei, pot face producție”, a spus, cu o sinceritate debordantă, simpaticul prezentator.

Pentru 2024, Cabral și-a propus să se ocupe mai mult de sănătate și să își facă analizele. În cee ce privește partea financiară, prezentatorul susține că nu este nici milionar, dar nici nu o duce rău, însă are un nivel de trai modest, plătește rate și taxe și se îngrijește de cei mici.

„Sunt un băiat simplu, din Berceni. Facem aceleași lucruri pe care le-am făcut toată viața, plătim rate, creștem copii”, a mai declarat Cabral.

Citește și: Cabral aruncă bomba despre relația cu Andreea Ibacka! Care este lucrul pe care nu îl mai face cu soția lui după 12 ani de mariaj: „Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata!”