Cabral aruncă bomba despre relația cu Andreea Ibacka! Care este lucrul pe care nu îl mai face cu soția lui după 12 ani de mariaj: „Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata!”

Cabral a vorbit despre care este lucrul pe care nu îl mai face niciodată alături de soția sa, Andreea Ibacka. Prezentatorul de la ProTV a aruncat bomba cu privire la modul în care funcționează relația lor după 15 ani de mariaj.

04 sept. 2023, 09:44
Cabral aruncă bomba despre relația cu Andreea Ibacka! Care este lucrul pe care nu îl mai face cu soția lui după 12 ani de mariaj: „Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata!”
Cabral aruncă bomba despre relația cu Andreea Ibacka! Care este lucrul pe care nu îl mai face cu soția lui după 12 ani de mariaj: „Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata!”

Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au o relație de 15 ani, iar de 12 ani sunt căsătoriți. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”, iar dragostea a înflorit imediat. Deși au colaborat pentru o perioadă destul de semnificativă, fanii nu i-au mai văzut în același proiect de ceva timp. Într-un interviu recent, vedeta de la ProTV a explicat motivul pentru aceasta absență.

Citește și: Cum a reacționat Cabral când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka: „Dacă vrea să se mărite din nou, eu nu o mai întreb”

Cabral și Andreea Ibacka au format o echipă puternică atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Au reușit să construiască încredere reciprocă de-a lungul timpului, iar căsnicia lor servește drept un exemplu pentru mulți. Din această iubire au apărut și doi copii minunați. În vara acestui an, cei doi au sărbătorit 12 ani de căsătorie, o ocazie cu care prezentatorul de la Pro TV a făcut câteva dezvăluiri despre partenera sa.

Printre altele, Cabral a elucidat de ce nu au mai fost văzuți împreună într-un nou proiect de mult timp.

„Nu, pentru că suntem 2 cai de concurs și suntem foarte puțin toleranți la greșeli și atunci e greu să lucrăm unul cu celălalt. Mai ales că ne și știm, avem lista cu toate minusurile fiecăruia, că deși pare perfectă, nu e. Și având lista aia și eu și ea se aprinde becul. Ia uite ce ai făcut? Și dacă am făcut ce? Și gata! Și iată haosul și nu avem nevoie de haos, e ok, avem destul haos în viață de la cei doi pinguini”, a spus Cabral pentru playtech.ro.

Cabral nu s-a limitat la aceste dezvăluiri. Prezentatorul de la Pro TV a mai menționat că mama copiilor săi poate fi încăpățânată uneori, ceea ce face ca ei să aibă dificultăți în găsirea unui consens.

„Doamne ferește așa ceva! Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata!”, a mai declarat Cabral, pentru sursa citată.

După ce Cabral şi-a spus „nemulţumirile” în ceea ce o priveşte pe mama copiilor săi, a venit şi rândul blondinei.

Pe lângă lucrurile bune pe care le trăiește alături de soțul ei, Andreea are şi ea câteva reproşuri la adresa acestuia. Actrița povestea, acum ceva vreme, că partenerul ei de viață este foarte ocupat și se dedică mult locului de muncă.

„Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă. Acasă, dacă se poate pe sectorul 4, soțul să mă felicite la megafon: „Așa, soție ca a mea nu mai are nimenea!”…Uneori îmi doresc chestia asta și sunt lucruri pe care le fac tocmai ca el să mă aplaude și când nu mă aplaudă”, a mărturisit Andreea Ibacka, scrie unica.ro.

Citește și: Mesajul care l-a făcut pe Cabral să izbucnească în lacrimi. Cu ce l-a emoționat fiica lui: „Nod în gât, milioane de cuvinte în cap”