Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat! Reacția incredibilă a lui Cabral. ”L-ai făcut praf. I-a pierit pofta de însurat”

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai cunoscute și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă sunt împreună de mai bine de 15 ani, actrița primește în continuare avansuri de la diverși domni din mediul online. Recent, soția lui Cabral a fost cerută în căsătorie de către un alt bărbat, iar reacția prezentatorului TV a făcut furori pe rețelele de socializare.

22 oct. 2023, 11:47
Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat! Reacția incredibilă a lui Cabral. ”L-ai făcut praf. I-a pierit pofta de însurat”
Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat!

Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat! Recent, un bărbat de origine turcă i-a tot făcut avansuri Andreei Ibacka pe rețelele de socializare.

Citește și Cum a reacționat Cabral când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka: „Dacă vrea să se mărite din nou, eu nu o mai întreb”

Andreea Ibacka a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat!

Actrița, obișnuită cu astfel de situații nu i-a răspuns, însă bărbatul cucerit de frumoasa româncă nu a renunțat și a cerut-o în căsătorie.

„Te invit în orașul Antalya. Vreau să te cunosc. Căsătorește-te cu mine, Andreea. Ok”, i-a scris bărbatul Andreei Ibacka.

Mesajul turcului a fost văzut de Cabral care a reacționat imediat și i-a trimis acestuia o fotografie cu el.

Amuzați de întreaga situație, cei doi au decis să împărtășească isprava prezentatorului TV și cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

Internauții s-au amuzat copios de reacția lui Cabral care a adunat peste 26.000 de aprecieri și 800 de comentarii.

„Doamne cât am râs, ești genial!”; „Numai tu puteai să faci așa..!!”; „Ce pot spune. Un mod foarte creativ de a refuza”; „Cel mai bun răspuns!!!!”; „Ce nebun ești. Am râs cu lacrimi, l-ai făcut praf”; „I-a pierit pofta de însurat”; „Gelosule!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani. S-au căsătorit în 2011, iar din rodul iubirii lor au apărut cei doi copii: Namiko și Tiago. Actrița și prezentatorul tv sunt mereu plecați la filmări, iar timpul liber îl dedică 100% familiei și, în special, copiilor. Cabral a dezvăluit care este secretul său și al soției sale pentru bunul mers al lucrurilor.

Dacă în trecut, soția lui spunea că mai există neînțelegeri și tensiuni, ca în orice cuplu, acum Cabral dezvăluie obiceiul de la care el și Andreea nu se abat niciodată. Se pare că această „regulă” de aur îi ajută pe amândoi, atât în relația lor, cât și personal. Aflat la filmările noii sale emisiuni Cabral a vorbit, pentru FANATIK despre provocarea noului format, dar și despre secretul pe care îl împarte cu soția sa pentru bunul mers al lucrurilor.

„În televiziune și film, în tot ce înseamnă audio-video, cred că cea mai grea chestie pe care o poți face este comedia. Drama o mai păcălești cu muzica potrivită, starea potrivită, frica, la fel o poți induce relativ ușor. Vii cu niște sunete, niște imagini și o induci. Comedia însă, este foarte greu de indus. Trebuie să fie acolo, când trebuie și cum trebuie ca să funcționeze și să obții râsete reale”, a spus Cabral.

Simpaticul prezentator de la Pro TV este o fire perfecționistă. Vrea întotdeauna să livreze ce este mai bun publicului său și pentru asta devine destul de critic cu el însuși.

„Mă cert singur când mi se pare că nu fac bine ceva. Sunt genul care dacă mă uit la mine, îmi aduc cinci critici. Mă uit a doua oară, mai adaug trei critici, a treia oară la fel. Mereu găsesc lucruri pe care le puteam face mai bine. Sunt genul de om care apreciază ce este bun și la alții, și la el. În același timp, la alții nu vânez greșelile, mie mi le vânez pentru că știu că se poate mai bine. Așa ajungem să creștem”, a mai spus Cabral Ibacka pentru FANATIK.

Și, dacă în ceea ce-l privește pe el, Cabral se vede cu ochi critici, nici când vine vorba de soția lui, lucrurile nu stau diferit. Este o chestiune asumată, spune Cabral. Doar prin sugestii și critici constructive poți ajunge să devii din ce în ce mai bun.

„Andreea este critică și cu ea, și cu mine. Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu, oamenii încearcă să se menajeze ca să nu strice feng-shui-ul. În ceea ce privește meseria, însă, atunci când cineva îți dă mărimea succesului sau eșecului sincer, fără orgolii, fără supărări, fără apăsări, te ajută foarte mult. Dacă există sugestii, și dacă ele sunt cerute de soția mea în momentul respectiv, i le dau”, a mai spus carismaticul prezentator TV.

Citește și Câți bani scoate ProTV-ul din buzunar ca să îl plătească pe Cabral. Suma este cât se poate de uimitoare