Ce face Dan Bordeianu, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Cât de mult îi place „viaţa la ţară”

Dan Bordeianu a renunțat la viața de oraș în urmă cu mai bine de zece ani și s-a mutat la țară, împreună cu soția sa și cele două fiice. Viaţa la ţară îi prieşte, el având timp şi pentru pasiunea mai puţin obişnuită pe care o are.

12 mai 2023, 17:59
Ce face Dan Bordeianu, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Cât de mult îi place „viaţa la ţară”

Dan Bordeianu  a devenit cunoscut după rolurile din telenovelele Numai Iubirea și Lacrimi de iubire, acum mai bine de 20 de ani. După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, el  s-a mutat la țară în urmă cu mai bine de 10 ani alături de soția și cei doi copii ai săi.

Citeşte şi  Pavel Bartoş, despre compromisurile pe care le-a făcut pentru carieră. „Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face”

Conform Viva, actorul locuiește acum la Brănești, lângă Pădurea Pusnicu, în casa în care a stat tatăl său și pe care a renovat-o. Dan Bordeianu se bucură de momentele petrecute alături de familie şi de peisajele ce-l înconjoară.

Actorul are şi o pasiune, pe care o pune în practică ori de câte ori are ocazia. Dan Bordeianu adoră să prelucreze lemnul și face asta de fiecare dată când vrea să se relaxeze.

Citeşte şi Nicoleta Luciu, mai sinceră ca oricând. Care e cel mai mare regret al ei. Ce nu a reușit să facă din cauza celebrității

Conectat la natură şi relaxat, Dan Bordeianu este foarte fericit cu decizia pe care a luat-o de a se muta din București.