Pavel Bartoş, despre compromisurile pe care le-a făcut pentru carieră. „Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face”

Pavel Bartoş este unul dintre cei mai populari actori români. Dar nu doar atât, el fiind şi prezentator TV al unor emisiuni de succes. Pentru a ajunge, însă, la acest nivel al carierei, a fost nevoit să facă şi anumite compromisuri. Pavel a explicat, în cel mai recent interviu, şi ce meserie i-ar fi plăcut sa aibă, dacă nu era actor sau prezentator TV.

12 mai 2023, 17:26
Pavel Bartoş, despre compromisurile pe care le-a făcut pentru carieră. „Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face”

Pavel Bartoş, una dintre vedetele cele mai îndrăgite din România, a explicat care este cheia succesului, pentru a se menţine conectat la toate proiectele pe care le are.

„Ideea este că, odată cu anii, capeți o maturitate profesională și începi să selectezi ce vrei să faci sau în ce crezi cu adevărat. Atunci când aleg să fac un film sau să fac un One Man Show, chiar cred în ele. Nu încep niște proiecte despre care să spun: Dacă vor fi, vor fi. Dacă nu, nu. Nu. Când le încep, le duc la bun sfârșit – asta îți dă maturitatea profesională. Oricât de greu ar părea tot procesul, îmi asum, dar nu renunț o clipă. Dacă ar fi ușor, toată lumea ar face”, a explicat Pavel, pentru Viva.

Citeşte şi Instanţa a decis: Oana Zăvoranu va plăti în rate suma de 5.512 lei. Cum s-a ajuns la această situaţie

Aascensiunea sa în carieră a venit, însă, la pachet şi cu anumite compromisuri pe care a fost nevoit să le facă.

„Normal că mi-aș dori să petrec mult mai mult timp cu cei dragi mie, dar încerc să maximizez timpul pe care îl petrec efectiv cu ei: să fie unul de cea mai bună calitate, astfel încât să ne fie dor să mai avem astfel de momente, nu doar să tânjim tot timpul după ele, să fie cât mai multe. Este foarte important să mă înțeleagă oamenii, atât din proiecte, cât și cei de acasă, să mă susțină și să îmi înțeleagă demersurile. Da, până acum am noroc de acest lucru: familia mă susține și mă înțelege din plin”, a povestit Bartoş

Citeşte şi Violeta Bănică și Radu Ștefan, apariție de senzație pe podium la o prezentare de modă

Chestionat despre meseriile pe care i-ar fi plăcut să le aibă, dacă nu era actor şi prezentator TV, Pavel a răspuns fără să ezite.

„Când eram mic, îmi doream cel mai mult să fiu lucrător la alimentară, pentru că uram să stau la cozi și mă gândeam: Dacă ești lucrător la alimentară, o să ai tot ce îți dorești. În rest, cred că mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț de operă, nu știu de ce, dar mi-aș fi dorit”, a amintit Pavel Bartoş.