Nicoleta Luciu, mai sinceră ca oricând. Care e cel mai mare regret al ei. Ce nu a reușit să facă din cauza celebrității

Nicoleta Luciu a dezvăluit care e cel mai mare regret al ei și ce nu a reușit să facă niciodată. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani pentru a se dedica familiei și copiilor pe care îi are cu afaceristul Zsolt Csergo.

12 mai 2023, 17:18
Nicoleta Luciu, mai sinceră ca oricând. Care e cel mai mare regret al ei. Ce nu a reușit să facă din cauza celebrității

Nicoleta Luciu a fost desemnată Miss România în 1999. Ulterior a început să apară în numeroase telenovele și filme și a devenit foarte populară. Însă drumul pe care a pornit și celebritatea au îndepărtat-o de cel mai mare vis al său, acela de a devenit medic pediatru.

Citește și Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii vedetei sunt șocați. ”Refuz să cred că este ea! Zici că e mamaia de pe uliță” FOTO

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, a mărturisit Nicoleta Luciu în urmă cu ceva vreme pentru cancan.ro.

Nicoleta Luciu a avut o mulțime de prezentări de modă și reclame, de-a lungul timpului, a fost și asistentă tv și a avut și roluri în filme și seriale. Încă de când era elevă avea mai multe locuri de muncă simultan. Mergea la cursuri la Crucea Roșie și la altele de modă și niciodată nu s-a plâns că îi e greu. Primii bani i-a câștigat la 16 ani din job-ul de hostess, unde promova produse în magazine.

„Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, la fel și la Tele 7 ABC. Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă. Totodată, în paralel, făceam tratamente bolnavilor ca asistentă, la Universitar, am fost doi ani la chirugie. Pe secție, mă ocupam cu bolnavii, să merg cu ei la explorări funcționale, să le duc analizele în diferite locuri, mă duceam la vizită, cu studenții de la Medicină”, a mai adăugat Nicoleta Luciu.

Citește și Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit 8 ani: „El era foarte gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”

Vedeta a mai spus că reușea să învețe pentru școală doar prin autobuze și tramvaie, înainte să intre în emisiuni sau după ce termina cu tratamentul pacienților.