Ce face iubita lui Liviu Dragnea de Paşte. Irina Tănase a dezvăluit cu cine petrece sărbătorile

S-a aflat cu cine petrece Paştele iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase. Fostul lider PSD a aflat că logodnica sa a ales să petreacă sărbătorile pascale alături de una dintre bunele sale prietene.

RomaniaTV.net
17 apr. 2020, 18:09

Acesta este primul Paşte pe care Irina Tănase îl petrece fără Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD şi logodnica sa nu s-au mai văzut de când a fost decretată starea de urgenţă în România din cauza pandemiei de coronavirus.

Irina Tănase şi Liviu Dragnea vorbesc la telefon, însă nu s-au mai văzut faţă în faţă. În timpul stării de urgenţă persoanele încarcerate nu mai pot intra în contact cu apropiaţii pentru ca boala infecţioasă provocată de noul coronavirus să nu pătrundă în sistemul penitenciar.

Pentru că este departe de viitorul ei soţ, Irina Tănase petrece Paştele alături de Sânziana, buna sa prietenă. Iubita lui Liviu Dragnea a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de prietena ei. Cele două tinere sunt zâmbitoare, chiar dacă se află în autoizolare, notează playtech.ro.

Liviu Dragnea şi Irina Tănase au petrecut Paştele împreună anul trecut

În 2019, Liviu Dragnea a mărturisit că a avut pe masă „doar produse româneşti”.

„De sărbători stau cu Irina, cu familia. De data asta în toată sărbătoarea Paştelui, acum sunt în post, în prima zi de Paşte, a doua zi, a treia, o să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion făcute de noi acasă, în rest, numai produse româneşti şi o să stau, o să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi”, spunea Dragnea, în 2019.

După Paşte, pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive.

Ce meniu vor avea Liviu Dragnea şi Radu Mazăre la masa de Paşti din penitenciarul Rahova