Ce face Naomi Hedman după despărțirea de Florin Ristei. Bruneta nu pierde vremea deloc

Ce face Naomi Hedman după despărțirea de Florin Ristei. Cei doi s-au și logodit în urmă cu ceva timp și nimeni nu se aștepta ca relația lor să se încheie. Artista s-a mutat înapoi în Marea Britanie, iar artistul a mărturisit că separarea nu a fost una ușoară.

22 feb. 2024, 23:38
Ce face Naomi Hedman după despărțirea de Florin Ristei. Bruneta nu pierde vremea deloc
Ce face Naomi Hedman după despărțirea de Florin Ristei

Ce face Naomi Hedman după despărțirea de Florin Ristei. În timp ce fanii cuplului așteptau vestea nunții, se pare că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Cântărețul a mărturisit că încă își vorbesc, dar o relație la distanță nu are cum să funcționeze.

S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

Citește și: Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”

Ce face Naomi Hedman după despărțirea de Florin Ristei

În ultima perioadă, Naomi Hedman s-a concentrat asupra carierei sale. Aceasta, care nu este doar cântăreață, ci și fotomodel, s-a afișat pe Internet în compania altor modele. Mai mult, aceasta a participat și la London Fashion Week, pentru a se pune la curent cu ultimele tendințe în modă.

Bruneta a fost văzută și în compania unui bărbat care, potrivit informațiilor de pe rețelele sociale, este stilist și prezentator de televiziune.

Florin Ristei spunea, în anul 2021, că Naomi Hedman are un permis de ședere în România de 5 ani. Deși se mutase aici, modelul călătorea des în interes de serviciu.

Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce”, a afirmat artistul la Antena 1 la vremea respectivă. Tot atunci, Ristei dezvăluia că cea care îi era iubită câștiga mult mai bine ca el.

„Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, spunea artistul.