Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani. Jurnalistul a rupt tăcerea: „Relația a început prost, era imposibil să mergem înainte”

Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani. Chiar dacă este greu de crezut, doi dintre cei mai apreciați oameni de televiziune au ținut supărare timp de aproape două decenii. Puțină lume cunoaște motivul care a dus la această 'relație' rece.

03 oct. 2023, 23:11
Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani. Jurnalistul a rupt tăcerea: „Relația a început prost, era imposibil să mergem înainte”
Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani

Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani. Prezentatorul TV a recunoscut că o apreciază foarte mult pe colega lui de breaslă și că i-ar face mare plăcere să se întâlnească și, de ce nu, să facă emisiuni împreună. Chiar dacă, în trecut, au existat tensiuni între cei doi, se pare că prezentatorul TV a îngropat securea războiului și are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Citește și: Teo Trandafir a reînviat din propria cenușă ca Pasărea Phoenix, după ce a fost dată afară de la Kanal D! Vedeta revine în forță. „Abia aștept să începem”

Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani

Eu o admir pe Teo pentru tot ce a făcut. Acuma, cred că ea este în continuare arondată acolo. Altfel, mi-ar face mare plăcere să ne mai întâlnim și să facem emisiuni împreună. În momentul în care eu am apărut la Prima și am fost, cumva, pe același tronson orar era imposibil și din punctul postului Kanal D și al Primei TV să continuăm.

Eu o iubesc în continuare pe Teo. Sunt convins că un om de valoarea ei trebuie întotdeauna să fie la TV. Ar merita să fie în continuare, sub o formă sau alta, într-un format sau altul, Teo este un om cu un foarte mare potențial. E de o calitate extraordinară, deci trebuie să fie acolo!”, a dezvăluit Cristi Brancu, pentru Fanatik.ro.

Jurnalistul a dezvăluit și motivul pentru care nu și-au vorbit timp de 20 de ani. Potrivit acestuia, neînțelegerile dintre ei au pornit după ce o persoană  de la revista VIP a scris despre ea un articol deranjant.

Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. Odată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri.

A fost o mare plăcere să colaborăm. În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!”, a adăugat el, pentru sursa amintită.