Ce face una dintre surorile siameze atunci când cealaltă are un iubit: „Adorm prima şi ei stau de vorbă”

Lupita și Carmen Andrade s-au născut ca o pereche de surori simeze, ele fiind inseparabile, la propriu, fiind unite la nivelul trunchiului. Asta nu le împiedică să lucreze, să se joace, sau să aibă relaţii sentimentale.

28 apr. 2023, 16:49
Ce face una dintre surorile siameze atunci când cealaltă are un iubit: „Adorm prima şi ei stau de vorbă”

Surorile siameze Lupita și Carmen Andrade nu pot fi separate, fetele având în comun o multitudine de „structuri interne”,  inclusiv același sistem de reproducere , iar o  intervenție chirurgicală ar fi prea riscantă pentru ele.

Într-un interviu pentru site-ul Today.com, fetele au dezvăluit că una dintre ele, Carmen, are un iubit.

Carmen a povestit că l-a cunoscut pe iubitul ei, Daniel, pe aplicația de întâlniri Hinge, în octombrie 2020.

Citeşte şi S-a aflat secretul concurenţilor de la Survivor România 2023: „Mănâncă, zilnic, fast-food”. Fanii nu vor fi deloc încântaţi

„Nu am încercat niciodată să ascund faptul că sunt o siameză, ceea ce însemna că am primit o mulțime de mesaje de la tipi cu fetișuri. Am știut de la început că Daniel este diferit de ceilalți, pentru că nu a insistat cu întrebări legate de starea mea. Am anxietate socială și am ajuns să anulez întâlnirile în ultimul momen”, a explicat Carmen.

Ea şi iubitul ei au planuri mari, dar sunt conştienţi că trebuie să facă totul treptat şi că Lupita este implicată permanent în relaţia lor.

Citeşte şi Test IQ dedicat geniilor. Ce număr urmează în seria 1, 3, 13, 31?

„Suntem împreună de doi ani și jumătate și am discutat despre cum să facem logodna, dar noi vrem să trăim împreună mai întâi”, a precizat Carmen, care a adus în discuţie şi posibilitatea de a rămâne însărcinată: „Eu și Lupita nu putem rămâne însărcinate, avem endometrioză și luăm și un blocant hormonal care ne împiedică să avem menstruație”

La rândul său, Lupita înceracă să le ofere timp doar pentru ei celor doi îndrăgostiţi, apelând la metode pe care le poate aplica.

„Daniel și sora mea se înțeleg foarte bine. Când Daniel rămâne peste noapte, eu adorm repede, iar el rămâne treaz vorbind cu ea”, a spus Lupita.