Ce face Valentina Pelinel ca să aibă o siluetă de invidiat. Fostul model a dezvăluit ce sacrificii face

Valentina Pelinel, mamă a trei copii, un băiețel și două fetițe gemene, a avut toată viața o siluetă de invidiat. Și fără să facă eforturi prea mari.

18 mai 2022, 09:41
Ce face Valentina Pelinel ca să aibă o siluetă de invidiat. Fostul model a dezvăluit ce sacrificii face

Acum, ajunsă la vârsta de 41 de ani, Valentina Pelinel reușește să se mențină la forma fizică pe care o avea și când era model. A trecut prin două sarcini, dar cu toate acestea corpul său nu a suferit modificări prea mari.

Menținerea siluetei de acum vine cu sacrificii pentru Valentina Pelinel. Soția lui Borcea a spus că e foarte strictă în privința alimentației ei.

Cu toate acestea, uneori îi mai „scapă” pe lista de cumpărături mici plăceri vinovate. Valentina Pelinel are însă grijă ca acest lucru să nu se întâmple prea des, compensând oricum și cu multă mișcare. Totuși, fostul model a dezvăluit că cel mai mare „secret” al ei este….abținerea.

Citește și Ce studii are Valentina Pelinel. Motivul pentru care soţia lui Cristi Borcea a renunţat la şcoală: „Am vrut să fac bani!”

Valentina a spus, în cadrul unui interviu acordat publicației Ego, că găsește mereu un echilibru când vine vorba de menținerea siluetei și că, atunci când acumulează unul sau două kilograme în plus, încearcă să scape de ele cât mai repede făcând sport și mâncând sănătos.

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Mă mai chinui, pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai scap și eu. Cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați.

După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dau jos. Important este să nu le ții acolo mult timp.”, a explicat Valentina Pelinel.

Citește și Valentina Pelinel, dezvăluiri din viaţa de familie alături de Cristi Borcea: „Odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au unit destinele în 2018, după ce omul de afaceri a ieșit din închisoare. Cei doi au împreună trei copii: un băiețel, Milan, și două fetițe gemene, Rania și Indira.

Valentina Pelinel spune că viaţa de familie şi vârsta au făcut-o să-şi găsească echilibrul după viaţa agitată de model pe care a dus-o în tinereţe, ea fiind plecată din ţară de la o vârstă foarte fragedă.

„Nu pot spune că am  avut revelații, dar am avut dintotdeauna vise și mi-am imaginat cum mi-aș dori să se întâmple lucrurile în viața mea. Sunt o visătoare realistă, dacă se poate spune așa. Ce am constatat însă este că, odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant. Inevitabil creșterea copiilor m-a făcut mai atentă la ce contează cu adevărat. Am mult mai multă răbdare față de copii și familie, față de cei apropiați. Te focusezi mai bine, îți canalizezi energia spre lucrurile importante, chiar dacă față de exterior poate nu mai găsești aceeași înțelegere.

Consider că într-o relație respectul este important. Pe de altă parte, este mai ușor să enunți teorii despre ce este acceptabil și ce nu. În teorie, așa ne dorim toți să stea lucrurile, dar în realitate nu se știe niciodată ce resurse poți descoperi la tine și unde te duce viața. Pus în fața faptului împlinit, iei o decizie care poate uneori să contrazică alte contexte. Adaptabilitatea este esențială în viață și în relații, la fel ca respectarea valorilor personale.”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru Ciao.