Ce studii are Valentina Pelinel. Motivul pentru care soţia lui Cristi Borcea a renunţat la şcoală: „Am vrut să fac bani!”

Valentina Pelinel șochează din nou! Vedeta mărturisește ce studii are la bază. A intrat la unul dintre liceele de top din București, iar ulterior s-a mutat în America pentru o perioadă, unde și-a continuat studiile.

06 mai 2022, 13:25
Ce studii are Valentina Pelinel. Motivul pentru care soţia lui Cristi Borcea a renunţat la şcoală: „Am vrut să fac bani!”

Valentina Pelinel este cunoscută datorită carierei sale de fotomodel, mai exact după câștigarea concursului: ,,Top Model România”.

Aceasta mărturisește într-un podcast care sunt sacrificiile pe care le-a facut pentru a-și întreține familia. Destinul Valentinei a fost neașteaptat atât pentru ea, cât și pentru familia ei. Vedeta a reușit să iasă în evidență în cadrul prezentărilor de modă din New York.

Valentina își amintește și de momentele triste din perioada copilăriei, când starea financiară a familiei sale nu era deloc bună.

Fotomodelul a reușit să studieze la un liceu de top, fără a fi nevoită să facă meditații. Vedeta relatează faptul că în familia ei nu s-a pus problema meditațiilor, având în vederea problemele financiare din acea vreme. Cu toate acestea, a reușit să studieze la Colegiul Național Sfântul Sava, având media de 9,35.

,,Nici mama, nici tata nu m-au luat în serios. Treceau repede peste subiect. Inclusiv când am vrut să dau la Colegiul Național Sfântul Sava mi-au zis: ”Păi e cel mai greu de intrat acolo, n-ai ce căuta acolo. Păi știi că noi nu avem bani de meditații” Și eu le-am zis: ”Lasă, că mă descurc, asta e, învăț zi, noapte”, a spus Valentina Pelinel în cadrul podcastului moderat de Ameri Nasrin.

Citește și: Valentina Pelinel a dat totul din casă. Ce sacrificii face ca să nu fie părăsită de Cristi Borcea: „Vi se pare corect?”

Valentina crede că nevoia de a își ajuta familia a facut-o să reușească. După ce vedeta s-a bucurat de succesul din lumea modelingului, aceasta s-a hotărât să nu renunțe la studii. Așadar, după ce aceasta a abosolvit liceul în America, s-a înscris la cursurile Facultății de Marketing din cadrul Universtății din Cornwell.

,,Studiam 5-6 ore pe zi ca să termin liceul în America. Dar îmi place să învăț și învăț în continuare despre orice. Am răbdare că am lăsat ceva neterminat. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma”, a povestit Valentina.

Valentina Pelinel se simte mulțumită și împlinită de felul în care viața ei evoluat și consideră că a luat toate deciziile la momentul potrivit. „M-am lăsat de școală ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată.”

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri din viaţa de familie alături de Cristi Borcea: „Odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant”