Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”

Steliana Sima a făcut noi dezvăluiri despre bunul ei prieten, Petrică Mâțu Stoian. Artistul a murit pe 6 noiembrie 2021, la spitalul din Reşiţa. Artistul se recupera la o clinică privată după ce se vindecase de Covid-19, dar starea sa s-a agravat brusc!

21 ian. 2022, 17:01
Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”
Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară

Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”. Steliana Sima a vorbit despre spectacolul de la Sala Palatului, unde ar fi trebuit să cânte și Petrică Mîțu Stoian. Prietena de suflet și de scenă a regretatului artist a cântat alături de Mariana Ionescu și Constantin Enceanu.

Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”

Steliana Sima a dezvăluit sfatul pe care i l-a dat Petrică Mâțu Stoian, lucru pe care aceasta l-a făcut mai apoi. Este vorba de paginile de Facebook, acolo unde artiștii sunt urmăriți intens de fanii lor. Steliana Sima a urmat sfatul pe care i l-a dat Petrică Mâțu Stoian și a făcut „curățenie” în lista ei de prieteni! „Petre făcea lucrul ăsta întotdeauna și-mi spunea: „Soro, sunt mulți care nu au ce să caute pe pagina mea și atunci delete!”. Așa spunea, dragul de el. Și am făcut și eu același lucru, am făcut și în viata de zi cu zi. Și-mi este bine, așa cum sunt acum, sunt împlinită cum sunt acum”, a spus Steliana Sima.

Mama lui Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian, acuzaţii grave către Constantin Enceanu. Replică vehementă: „Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați!”

„Chiar dacă stai acasă și nu ești la o filmare sau la un spectacol, tot navigând pe internet, tot găsești ceva cu el și automat nu-mi dă starea aceea de bine. Iar la filmări sau la spectacole… am avut un spectacol la Sala Palatului. Fizic nu era lângă mine, el trebuia să fie în acel spectacol, fizic nu era. Dar nu știu cum să-ți spun, îl simțeam nu fizic, dar energetic… Îl simțeam lângă noi. Eu nu l-am visat niciodată. L-a visat o admiratoare”, a mai spus Steliana Sima.

Medicii care l-au tratat pe Mîţu Stoian în camera hiperbară, anunţ scandalos. Ce se întâmplă după moartea artistului

Interpretul de muzică populară a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, la Spitalul de Urgență Reșița, după un tratament cu oxigen efectuat la o clinică medicală privată. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova.