Ce fel de tată va fi, în funcţie de zodia lui

Zodia iubitului tău te-ar putea ajuta să-ţi dai seama cum s-ar descura acesta în rol de tată, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 19:45
Ce fel de tată va fi, în funcţie de zodia lui

Leii se tem de postura de tată, însă asta nu-i împiedică să fie nişte părinţi buni. Chiar dacă se vor simţi neglijaţi în primele luni de viaţă ale bebeluşului, deoarece nu mai sunt ei în centrul atenţiei, le va trece repede.

Bărbatul din Fecioară are convingerea că mama este părintele de bază în creşterea copilului, însă va veni în ajutor imediat cum va fi nevoie.

Balanţa ar putea fi un tată mult prea relaxat, dorindu-şi să fie în primul rând prietenul copilului şi apoi tată. La fel ca nativul din Balanţă, şi cel din Vărsător încearcă să-i fie şi prieten copilului nu numai tată. Poate fi perceput chiar ca un tată modern.

Nativul din Scorpion este un bărbat foarte protector, mai ales când e vorba de copii.

Săgetătorul este un tată extrem de atent la nevoile copilului, activ şi partenerul ideal de joacă pentru cel mic. În comparaţie cu acesta, Capricornul este mai exigent şi mai autoritar cu copilul, însă este un tată pe care cel mic se poate baza mereu.

Nativul din Peşti este mai emoţional, fiind genul care face arhive foto cu copii şi care păstrează amintirile cu drag. Acesta doreşte să le ofere micuţilor o copilărie de neuitat.

Un tată modern poate fi şi bărbatul din Berbec. La fel ca Leul, şi acesta se va simţi puţin neglijat în primele luni de viaţă ale bebeluşului.

Taurului nu îi este teamă de responsabilităţi şi nici nu va încerca să fugă atunci când vine vorba de schimbatul scutecelor. Mai mult, bărbatul din Taur va dori să se respecte regulile în casă, iar fiecare membru va avea roluri bine stabilite.

Bărbatul din Gemeni se plictiseşte destul de repede de responsabilităţi serioase, aşa că va alege distracţia şi jocurile alături de cel mic. În plus, va dori să retrăiască copilăria alături de micuţ.

Nativul din Rac se va dedica trup şi suflet copilului şi va dori să le satisfacă orice dorinţă, poate chiar exagerând.