Ce fel de vecin eşti în funcţie de zodie: Leii sunt cei mai gălăgioşi şi enervanţi

Fiecare zodie este privită într-un anumit fel de către vecini, în funcţie de cum interacţionează cu aceştia şi în ce măsură îi deranjează. Află ce fel de vecin eşti în funcţie de zodie!

RomaniaTV.net
25 ian. 2016, 13:18
Ce fel de vecin eşti în funcţie de zodie: Leii sunt cei mai gălăgioşi şi enervanţi

Berbec: nu de putine ori s-a intamplat ca vecinii sa vina sa iti bata la usa ca sa nu mai faci atata zgomot. Pentru ca esti o persoana hiperactiva, mereu gasesti cate o noua activitate care ii cam scoate din sarite pe vecini. Chit ca faci sport, te joci pe calculator sau dai petreceri-monstru, cei care locuiesc langa tine sunt intotdeauna iritati de agitatia din casa ta.

Tu esti acel vecin care foloseste bormasina dimineata devreme sau in toiul zilei, pentru ca ti s-a nazarit sa faci niste schimbari prin casa. In rest, esti un vecin prietenos si energic si probabil ca esti primul care iese sa dea zapada la o parte dupa un viscol.

Citeşte şi  Horoscop: Banii înseamnă totul pentru ele. 4 zodii de femei vânătoare de bărbaţi bogaţi

Taur: vecinii te stiu familist si la locul tau. Esti o persoana taciturna si nu prea te bagi in vietile vecinilor, dar nici lor nu le permiti sa afle prea multe despre tine. Pastrezi relatii reci si amiabile. Niciun vecin nu are ce sa iti reproseze, pentru ca la nevoie ajuti, iar in rest pastrezi linistea si nu creezi niciun fel de probleme. Cu alte cuvinte, esti vecinul ideal.

Citeşte şi  HOROSCOP: Ce reprezintă iniţiala numelui tău

Gemeni: tu cam starnesti curiozitatea vecinilor, in primul rand din cauza programului tau haotic. Uneori lipsesti mult de acasa si nimeni nu poate sa dea de tine, alteori chemi prieteni in vizita si dai petreceri care seamana cu acele baluri din inalta societate de acum 150 de ani.

Esti cel mai prietenos vecin din lume si stai la taclale cu toti cei care locuiesc pe langa tine. Indiferent unde te muti, la scurt timp stii totul despre vecini si ei stiu, la randul lor, foarte multe despre tine, pentru ca dai totul din casa.

Citeşte continuarea pe divahair.ro