Corina Dănilă, plină de datorii. Actrița se confruntă cu probleme financiare

Corina Dănilă este plină de datorii. După ce a divorțat de tatăl fiicei sale, a început să aibă probleme financiare din cauza unei case pentru care a făcut un împrumut în timpul mariajului. Acum, se luptă cu o bancă din România, care i-a luat casa și i-a pus poprire pe bunurile personale în trecut.

25 nov. 2022, 11:04
Corina Dănilă, plină de datorii. Actrița se confruntă cu probleme financiare
Corina Dănilă, plină de datorii

Corina Dănilă, plină de datorii. Ea și fostul soț, Norris Măgeanu, au făcut un împrumut de 460.000 de franci elvețieni pentru a își face casă. Cu toate astea, actrița nu a mai avut bani să plătească ratele la bancă după divorț și a rămas fără bani.

Corina Dănilă, plină de datorii

Banca i-a luat casa și a hotărât să-și recupereze diferența de bani, iar vedetei i s-a pus sechestru pe bunurile care îi aparțineau. La momentul respectiv, Norris Măgeanu îi plătea fiicei sale pensie alimentară de 500 de lei, iar Corina Dănilă era nevoită să se ocupe de educația ei și de alte activități. Aceasta și-a dat seama că nu se mai descurcă și a devenit prezentatoarea emisiunii „Gala umorului” de la TVR 2.

Cu toate astea, banca i-ar fi pus oprire pe 30% din salariu. A avut noroc că Guvernul a emis în perioada respectivă o ordonanță prin care se instituia darea în plată în cazul persoanelor cu credite la bănci.

Din păcate, banca nu a fost de acord cu prorogativul prin care actrița ajungea să cedeze locuința și să pună capăt dosarului și a atacat la Înalta Curte de Casație și Justiție decizia Guvernului. Nici până azi, Corina Dănilă nu a primit verdictul.

Citește și: Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Vedeta a dezvăluit secretul: „Nu am aplicat o dietă”

Corina Dănilă, primele declarații despre boala autoimună

Corina Dănilă suferă de o boală dermatologică autoimună, vitiligo, din cauza căreia vedeta este nevoită să facă unele sacrificii. „Da, este vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar. Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez”, a dezvăluit Corina Dănilă.

Vedeta a dezvăluit și ce fel de tratamente urmează pentru a ameliora efectele acestei boli. „Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete.”, a declarat Corina Dănilă.