Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Vedeta a dezvăluit secretul: „Nu am aplicat o dietă”

Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Vedeta a fost nevoită să facă o schimbare în viaţa ei, după ce s-a confruntat cu probleme la nivelul coloanei şi articulaţiilor. Cu ajutorul specialiştilor, a reuşit să dea jos câteva kilograme bune, iar acum se simte foarte bine în pielea ei.

18 ian. 2022, 11:33
Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Vedeta a dezvăluit secretul: „Nu am aplicat o dietă”
Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme

Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme. Actrița spune că nu a apelat niciodată la o dietă, însă recunoaște că a urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie și fizioterapie. Iată cum arată meniul ei.

Citeşte şi: Corina Dănilă, primele declarații despre boala autoimună de care suferă. Nimeni nu bănuia așa ceva. „Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa”

Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme

Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide! Întotdeauna este ceva care forţează organismul, şi asta poate avea repercusiuni, în timp. În plus, poate să apară efectul yo-yo.

Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate, şi că am urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos.

Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie.

Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele. Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme

„, a declarat Corina Dănilă pentru Viva.ro.