Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea: „Încerc să văd partea bună în oameni”

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, dar în 2022 a trecut prin mai multe operaţii şi avut nevoie de o lungă recuperare. La 23 de ani, tânăra arată impecabil, astfel că nu avea cum să nu atragă atenţia fotbaliştilor, mai ales că mama sa reprezintă mulţi dintre cei care evoluează în România.

20 feb. 2023, 11:45
Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea: „Încerc să văd partea bună în oameni”
Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea: "Încerc să văd partea bună în oameni"

Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Saradh Dumitrescu a declaratcă nu este imteresată de jucătorii impresariaţi de mama sa şi a recunoscut că nu şi-a dorit o relaţie cu vreun fotbalist din România. Aceştia au căutat-o însă pentru a discuta cu Anamaria Prodan.

„Nu, sincer… niciodată nu m-am prezentat să mă poată aborda cineva. Nu sunt interesată acum.  (Reporter: Dar au încercat prin tine să ajungă la mama ta?) Hmmm, da! Încerc să văd partea bună în oameni, dar cred că da”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena Sport.

Citeşte şi: Sarah Dumitrescu face furori printre bărbați la doar 22 de ani! Wow cum arată! Fata de bani gata trăiește pe picior mare cu banii mamei ei! GALERIE FOTO

Acum ceva timp, fiica Anamariei Prodan a mai precizat că nua  recurs la intervenţiile estetice: „Nu am nici o intervenție, de nici un fel! Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan a dat SUA pentru România. Ce planuri are Sarah Dumitrescu după intervenția chirurgicală: „A primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari”

Sarah Dumitrescu este o prezenţă activă pe reţelele sociale şi are aproape 150.000 de urmăritori pe contul său de Instagram. EA s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. În 2022 a trecut prin clipe grele şi a avut nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi. Tânăra a moștenit pasiunea pentru baschet de la tatăl ei, Tiberiu Dumitrescu, primul soţ al Anamariei Prodan.