Fiica Anamariei Prodan a dat SUA pentru România. Ce planuri are Sarah Dumitrescu după intervenția chirurgicală: „A primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari”

Sarah Dumitrescu a venit în România pentru o perioadă de recuperare, după intervenția chirurgicală pe care a avut-o. Anamaria Prodan își face griji pentru fiica sa și speră ca recuperarea să fie cât mai rapidă pentru a putea din nou să joace baschet.

13 feb. 2023, 19:14
Fiica Anamariei Prodan a dat SUA pentru România. Ce planuri are Sarah Dumitrescu după intervenția chirurgicală: „A primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari”

Sarah Dumitrescu, fiica impresarei Anamariei Prodan și a fostului baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, trece printr-o perioadă mai dificilă. Tânăra în vârstă de 22 de ani a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi pentru a treia oară. Sarah și-a înghețat jumătatea de an în America și se va întoarce să-și termine studiile după ce se recuperează.

Citește și Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, face furori printre bărbați la doar 22 de ani! Wow cum arată! Fata de bani gata trăiește pe picior mare cu banii mamei ei! GALERIE FOTO

„Sarah face recuperarea în România și și-a înghețat jumătatea de an (n.r. la facultate) în America pentru că trebuie să se refacă urgent și după ce termină recuperarea se întoarce să termine anul. Acum a primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari și de aceea trage tare să se recupereze ca în vară să poată semna”, a explicat Anamaria Prodan, pentru SpyNews.ro.

Sarah Dumitrescu, plecată de la 13 ani în SUA

Cea mai mică fiică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a locuit încă de la o vârstă fragedă singură în America. Deși la început i-a fost greu să locuiască atât de departe de casă, cu timpul s-a obișnuit cu viața ei de peste hotare.

Citește și Ce studii are Sarah Dumitrescu. Fiica cea mică a Anamariei Prodan joacă baschet în America: „Sunt sportivă de performanţă”

„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea”, a spus Sarah Dumitrescu.