Ce FRUCT te reprezintă în funcţie de ZIUA de NAŞTERE

Iată ce fruct te reprezintă în funcţie de ziua ta de naştere.

02 iul. 2015, 18:11
Ce FRUCT te reprezintă în funcţie de ZIUA de NAŞTERE

Mandarina (22:01. – 19:02.) Sexologii spun ca aceste persoane sunt cel mai putin predispuse la probleme de ordin sexual. Activitatile sexuale sunt percepute ca fiind sanatoase pentru corpul lor si stimulatoare pentru dispozitie, astfel incat aceste persoane se abandoneaza complet sexului, considerandu-l ca pe un sport.

Partenerii lor de viata sunt de parere ca cel mai mare defect al lor este predispozitia pentru infidelitate, iar punctele lor forte sunt toleranta si atitudinea lor iertatoare. Aceste persoane prefera un decor minimalist, nepunand mare pret pe piesele de mobilier, privind la televizor intinsi pe podea sprijiniti pe perne, preferand aceasta pozitie chiar si atunci cand mananca.

Acestea sunt considerate a fi cele mai active, o trasatura generala temperamentului lor. Isi doresc cu ardoare este sa intre in contact cu natura, fiind dispusi oricand sa doarma sub cerul liber intr-un sac de dormit .

Portocala (20:02. – 20:03) Portocalele sunt foarte angrenate in chestiuni organizatorice si de ordin politic, devenind adesea adepti infocati ai diferitelor ideologii, ori simpatizanti ai anumitor grupuri si organizatii. Sunt dispusi sa se sacrifice pentru binele altora, dar sunt destul de usor de manipulat, mai ales de catre persoanele cu talent oratoric. Desi sunt considerati dezordonati si superficiali, avantajul acestor nativi il reprezinta viteza in gandire si de executie a sarcinilor de care sunt responsabili.

Sunt, de cele mai multe ori, superstitiosi si predispusi la microbul jocurilor de noroc. Daca le studiezi cu atenti comportamentul atunci cand sunt cufundati in ganduri sau foarte concentrati asupra unui lucru, vei remarca unele ticuri gestuale, cum ar fi rasucirea involuntara a unui pandantiv, inel sau bratara. Acesti nativi se pot indragosti usor, chiar si la prima vedere.

Cele mai schimbatoare zodii: cine sunt nativii plini de toane

Ananas (21:03. – 20:04) Acesti nativi sunt stangaci in purtarea de negocieri si in mentinerea de colaborari profesionale. Nu tolereaza necinstea si inselatoria, nu dau dovada de mult tact in exprimare si sunt foarte transanti cu oamenii care nu dau dovada de integritate morala.

Sunt persoane mandre si increzatoare, mergand mereu cu fruntea sus si privirea inainte, pasind cu siguranta. Datorita spiritului lor sportiv, sunt exuberante si active pana la varste inaintate. Principalele motive pentru care un nativ din semnul ananasului ar putea decide sa termine o relatie sunt indiferenta, previzibilitatea si lipsa de pasiune.

Ei privesc aceste caracteristici ca pe un dus rece. Un motiv pentru divort poate fi gelozia. Rareori merg la doctor, fiind foarte predispusi la contractarea de virusuri gripale, desi punctul lor forte este o imunitate de fier.

Banana (21:04. – 21.05.) Nu se pliaza prea bine rolului de sef. Evita discursurile in public, intamplina dificultati in a se impune, si asta pentru ca nu sunt persoane aspre si categorice. Daca ceva nu merge bine, cad cu usurinta in patima bauturii, cazand prada exceselor de ordin trupesc.

Viata de familie este foarte importanta pentru ei, iar casa este considerata o chestiune privata. Rareori comunica cu vecinii. Casa lor arata ca un depozit ticsit cu lucruri inutile. Poseda o sensibilitate artistica traditionala si se leaga usor de lucruri materiale – obiecte si alte maruntisuri. Sunt foarte reactivi la modificari de mediu.

Cireasa (22:05. – 21:06) Atunci cand indeplinesc functii de lideri, persoanele din aceasta categorie sunt foarte indragite si respectate. Apreciaza talentul si abilitatile subordonatilor lor si considera ca este important sa isi rasplateasca in mod corespunzator angajatii loiali si implicati. Dezavantajul lor este ca sunt persoane comode si delasatoare.

Dietele stricte si exercitii fizice intense dau rezultate slabe in cazul lor. In general, ciresele au tendinta de a-si tine aproape partenerii de viata, urmarindu-le cu atentie toate miscarile, intrucat sunt persoane foarte geloase.

Totusi, sunt dispusi sa astepte oricat e nevoie pentru a gasi un partener de viata iubitor care sa dea dovada de aceeasi implicare sentimentala. Cirsele sunt rabdatoare si loiale, in schimb nu au o parere buna fata de cei care folosesc parfumuri ieftine sau locuiesc in case dezorganizate.

Caisa (22:06. – 22:07) Caisele apartin grupului de norocosi care nu intra niciodata in panica atunci cand vine vorba de un examen sau de conjuncturi sociale la care trebuie sa ia parte. Cele mai multe vedete pop care se simt precum pestele in apa pe timpul aparitiilor in public sunt nascute in acest semn zodiacal. Acesti nativi se arunca fara probleme in evenimente sociale si sunt nelipsiti de la petrecerile vibrante si luxoase.

In acest semn zodiacal nu prea se regasesc oameni de stiinta. Inteligenta lor practica, pragmatismul si ambitiile pe care le nutresc nu se impaca bine cu invatarea sistematica.

Se lauda mult cu lucrurile pe care le poseda. Isi prezinta partenerii cu mandrie, punandu-le in evidenta farmecul, inteligenta si ambitia. Barbatii nascuti in acest semn se confrunta adeseori cu probleme de ordin sexual dar, in loc sa solicite ajutor, tind mai degraba sa dea vina pe partenerul de viata.

Citeşte mai mult pe secretele.com

Citeşte şi Super-alimentele lunii iulie pe care nu ai voie să le ratezi