Ce frumoasă este fiica ”Prințului” Adrian Cristea! Rania are 15 ani și seamănă leit cu tatăl ei

Prințul Cristea este un tată extrem de mândru și are și de ce. Rania, fiica sa pe care o are împreună cu Denisa Nechifor, s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă, iar fostul fotbalist nu o scapă din ochi de teama să nu îi fure cineva prințesa.

14 mart. 2024, 20:45

Ce frumoasă este fiica ”Prințului” Adrian Cristea! La cei 15 ani ai săi, fiica prințului Cristea a întors toate capetele la petrecerea aniversară a mamei sale, Denisa Nechifor care de curând a împlinit 40 de ani.

Citește și Denisa Nechifor și Adrian Cristea, tatăl fiicei sale, din nou împreună: „Viața este minunată. Te împlinești ca femeie din multe puncte de vedere”

Ce frumoasă este fiica ”Prințului” Adrian Cristea!

Deși a fost crescută de mama sa, Rania este extrem de apropiată de tatăl său, iar pentru vârsta ei este extrem de matură și învață foarte bine la școală.

”Rania are 15 ani și jumătate, nu știu este absolut incredibilă. Cel mai frumos dar pe care l-am primit de ziua mea au fost telefoanele prietenilor mei, de a doua zi după petrecere.

Ei nu o mai văzuseră pe Rania de ceva timp și m-au sunat să mă felicite pentru modul în care este Rania, modul în care-și exprimă dragostea față de părinți, pentru modul în care arătă.

Este o fată finuță, o fată absolut normală, care nu-mi pune absolut nici o problemă. A intrat la liceul la care și-a dorit.

Este în clasa a IX-a la Liceul Caragiale. A avut anul trecut examen, a intrat cu bursă de merit, a terminat cu nota 9,50. A făcut și gimnaziul tot acolo.

Acum adolescența la copii începe mai devreme, pe la 12-13 ani. O să vedem și după 16 ani ce va fi, dar nu am mari emoții cu ea. E un copil liniștit, cred că Dumnezeu le așează așa cum trebuie”, a declarat Denisa Nechifor, potrivit Click!.

Denisa Nechifor a dezvăluit că este extrem de mândră de fiica ei și de maturitatea de care ea dă dovadă.

„Deocamdată, nu avem niciun fel de problemă cu ea, din acelea de adolescenți. Probabil datorită faptului că am crescut-o singură, ea are un nivel de maturitate și o responsabilitate un pic diferită față de alți copii, pentru că a trebuit să facă singură multe lucruri atunci când eu nu eram lângă ea acasă, cât eram la serviciu.

Este adorabilă, își iubește familia enorm și este foarte atașată, și de mine și de tatăl ei. Și la petrecerea mea, a știut să țină legătura cu toată lumea, să vorbească frumos, să pună oamenii în relație unii cu ceilalți.

Noi două am fost plecate și la Untold, la Dubai, împreună. Și acolo m-a surprins pentru că dă dovadă de foarte multă adaptabilitate și înțelepciune pentru vârsta ei, deși este încă un copil”, a mai spus Denisa Nechifor.

Mai mult, Denisa Nechifor a recunoscut că este o mamă exigentă și i-a impus fiicei sale foarte multe restricții.

„Nu are iubit, nici nu avut până acum. Nu iese din casă după ora 22, nu are voie, decât atunci când plecăm noi undeva o mai iau cu mine.

Dar este o fată cuminte, nu mi-a cerut niciodată imposibilul! Ea este pasionată de fashion și de tot ce este frumos, ca și mine. La școală nici atât, nu avem niciun fel de problemă cu ea”, a adăugat Denisa Nechifor, pentru Click!

De ce nu i-a cerut niciodată pensie alimentară lui Cristea?
Fotbalistul Adrian Cristea (40 de ani) și Denisa Nechifor (40 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând Rania, acum în vârstă de 15 ani.

Cei doi s-au despărțit încă de pe vremea când Denisa era însărcinată cu copilul lor, și au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Denisa Nechifor a dezvăluit, însă, pentru Click! că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului pentru creșterea fiicei lor.

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, a conchis fosta iubită a prințului Cristea.

Citește și Adrian Cristea, dezvăluiri incendiare la podcast-ul Anamariei Prodan. Cum fugea din cantonamentele lui Dinamo şi ce regret are după despărţirea de Denisa Nechifor VIDEO