Ce funcţie „de execuţie” are astroloaga Minerva la BNR, în timp ce ROBOR este la peste 8% şi românii nu-şi mai pot plăti ratele VIDEO

Una dintre cele mai apreciate și mai urmărite femei astrolog din România, Minevra a dezvăluit recent că nu va mai avea dreptul de a apărea pe sticlă, din cauză că are un nou job, iar angajatorul i-ar interzice acest lucru.

11 aug. 2022, 16:40
Ce funcţie „de execuţie” are astroloaga Minerva la BNR, în timp ce ROBOR este la peste 8% şi românii nu-şi mai pot plăti ratele VIDEO

Pe numele său real Gabriela Dima, Minerva, una dintre cele mai cunoscute astroloage din România, susţine că ar fi chiar o deschizătoare de drumuri în acest domeniu în ţara noastră. Minerva a studiat la Facultatea de Drept și a absolvit cel puțin altele două: Facultatea de Psihologie și Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică.

În anii 1990, Minerva a lucrat, timp de 20 de ani, în presă, ca jurnalist. Ulterior, a activat în cadrul Companiei Poșta Română, în departamentul de strategie și dezvoltare. Potrivit relatărilor sale, a mai fost și procuror. În cele din urmă, însă, a abandonat toate aceste profesii.

Totuşi, deşi având în vedere CV-ul foarte bogat al Gabrielei Dima nu ar trebui să fie o surpriză că şi-a găsit un nou post foarte confortabil, Minerva a surprins în podcastul lui Damian Drăghici, când a dezvăluit că în prezent nu mai apare „pe sticlă” pentru că lucrează la Banca Naţională a României.

„La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”, a dezvăluit Minerva aka Gabriela Dima.

Citeşte şi: Codin Maticiuc este în extaz. Iubita lui este din nou însărcinată

„Eu am avut o relație cu cărțile de Tarot care a speriat pe foarte multă lume. Și nu dădeam în cărți. Primisem o pereche de cărți țigănești, am ținut la ele ca la nu știu ce. (…) Am spus cuiva, vezi că pleci de la mine, moare cineva din familie. După zece minute a venit profesoara la ușă la noi și a început să țipe și să mă facă vrăjitoare și-n fel și-n chip. Atunci, tata mi-a luat și mi-a ars cărțile”, a povestit Minerva despre începuturile sale în astrologie, potrivit Playtech.

Declaraţia Minervei la minutul 1:55 din video.

Citeşte şi: Alin Oprea și Medana, vacanță de vis peste hotare. Ce destinație exclusivistă au ales artistul și iubita sa. ”Este considerat cel mai frumos oraș” / Exclusiv