Ce gest superb. Unde și-a dus Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la Românii au talent, părinții în vacanță. A făcut asta cu banii obținuți în emisiune

Rareș Piracariu, câștigătorul sezonului 13 "Românii au Talent", a primit marele premiu de 120.000 de euro. Băiețelul de șapte ani le-a dovedit tuturor că talentul nu ține de vârstă și că poți impresiona o țară întreagă și dacă ești copil.

16 iul. 2023, 11:25
Ce gest superb. Unde și-a dus Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la Românii au talent, părinții în vacanță. A făcut asta cu banii obținuți în emisiune

După ce a câștigat „Românii au Talent”, mulți români au început să-l urmărească pe Rareș Prisacariu în mediul online. Internauții sunt curioși și ce are de gând să facă cu banii câștigați.

Rareș Prisacariu i-a fascinat pe toți prin capacitatea sa uluitoare de memorare. A învățat pe de rost o mulțime de poezii, monologuri și texte de proză. Copilul a dezvăluit pe scenă că și-ar dori ca oamenii să citească mai mult și că atunci când va fi mare vrea să fie actor și să joace o mulțime de roluri. Pe lângă actorie, una din marile pasiuni ale lui Rareș este lectura. A dezvăluit că până acum, la șapte ani, a citit peste 200 de cărți.

În finala Românii au talent copilul a transmis un mesaj puternic și emoționant, care i-a făcut pe cei din juriu, dar și pe public să se ridice în picioare și să aplaude cu putere. A vorbit în monologul său despre Dumnezeu și omenire.

„Mai multă medicină, dar mai puțină sănătate.

Am cucerit spațiul cosmic, dar nu și pe cel interior

Am făcut lucruri mai mari, dar nu și mai bune

Am curățat aerul, dar am poluat solul

Dumnezeu mi-a luat mâna și am stat tăcuți un timp, apoi am întrebat

Ca părinte, care ar fi lecțiile de viață pe care ai vrea să le înțeleagă copiii tăi?

Să înțeleagă că durează câteva secunde să deschidă răni, că un om bogat nu este cel care are cel mai mult, ci cel care are nevoie de cel mai puțin

Doamne, ce ai vrea ca oamenii să știe?

Să știe faptul că sunt aici, pentru totdeauna”, a recitat Rareș Prisacariu.

Citește și Cine e Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Copilul-minune, care a citit sute de cărți până la șapte ani, mesaj emoționant: „Doamne, ce ai vrea ca oamenii să știe?”

După ce a obținut marele premiu, Rareș Prisacariu le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat și au crezut în el. „Cel mai fericit sunt când împart bucuria cu toți cei dragi. Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o oferiți! ❤️ Amintirile de la Românii au talent mă vor însoți toată viața”, a scris Rareș, pe pagina lui oficială de Facebook.

Recent, Rareș Prisacariu a postat câteva fotografii în mediul online în care le-a arătat fanilor lui unde a plecat cu familia. El și părinții au mers în vizită la mai multe mănăstiri din România. Proaspăt câștigător al emisiunii Românii au talent, Prisăcariu a ținut să le mulțumească măicuțelor de la Mănăstirea Voroneț pentru primirea călduroasă de care a avut parte.

„Mulțumim măicuțelor pentru primirea caladă!”, a scris Rareș, la descrierea fotografiilor publicate pe Instagram.

Citește și Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la ”Românii au talent”: ”Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere”

La acea postare, fanii au reacționat de îndată.

„Dragă Rareș, îți doresc tot ce este mai bun. Ești o binecuvântare pentru poporul român și Dumnezeu și părinții să te ocrotească toată viața. Ești un spirit ales întrupat într-un copil educat, extraordinar de deștept, înțelept și vesel. Este o combinație uluitoare!! Te îmbrățișez cu mare admirație! Un salut și o îmbrățișare pentru minunata ta familie!!”

„Felicitări și bravo, Rareș!”, sunt câteva dintre reacțiile oamenilor.