Ce haine împrumută Andreea Esca de la fiica sa. Alexia Eram a dat-o de gol: „Nu prea avem același stil”

Ce haine împrumută Andreea Esca de la fiica sa. Alexia Eram este o prezență cunoscută în mediul online și nu doar datorită mamei sale celebre, ci și prin activitățile sale. Tânăra este o adevărată influenceriță, cu zeci de campanii la activ.

15 mart. 2023, 09:50
Ce haine împrumută Andreea Esca de la fiica sa. Alexia Eram a dat-o de gol: „Nu prea avem același stil”
Ce haine împrumută Andreea Esca de la fiica sa

Ce haine împrumută Andreea Esca de la fiica sa. Cele două au o relație foarte bună, sunt prietene, își împărtășesc lucruri, iar la capitolul  îmbrăcăminte, își dau voie să folosească una de la alta. Acum, problema este la încălțări, pentru că nu se mai potrivesc la numere.

Ce haine împrumută Andreea Esca de la fiica sa

Ce alege fiica din garderoba mamei și invers, cât de mult își dorește Alexia o nouă vacanță doar alături de mama ei, cunoscuta prezentatoare de știri de la ProTV. „De la mama am luat pantofi, tricouri, am purtat și o rochie! Ne potriveam la încălțări, acum nu ne mai potrivim! Nu prea avem același stil. Nu! Eu aș vrea să împrumut mai mult de la ea, că mai port o rochie, să zic, genul ei, dar ea de la mine mai împrumută paltoanele.

Nu plec niciodată fără ceasuri la mână, dacă nu, tot simt că am ceva lipsă. Și ochelarii de soare!„, a declarat Alexia Eram, pentru Click.ro.

Citește și: Trucul prin care Andreea Esca se menţine în formă, la 50 de ani: „Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta” Ingredientul la care a renunţat definitv

Când a debutat Andreea Esca în televiziune

De mai bine de 26 de ani, jurnalista a dat piept pentru prima dată cu televiziunea. Puțini știu însă că aceasta a debutat pe când avea 19 ani, tot ca prezentator al unui jurnal de știri. În urmă cu aproape 30 de ani, Andreea Esca s-a angajat la Soti TV, primul post de televiziune independendent din România. Înainte de lucra în PRO TV aceasta a mers în SUA pentru a studia jurnalism.

Andreea Esca rămâne însă un nume de referință în lumea știrilor, iar după cum chiar ea mărturisea în urmă cu ceva timp atunci când a fost întrebată ce altă meserie ar fi îmbrățișat, acesteia i-a fost greu să răspundă menționând ,,că nu știe cum e să faci altceva pentru că face acest lucru de o viață”.