Ce hobby are fiul Elenei Băsescu. Traian Jr. se antrenează intens, iar vedeta îl susţine

Ce hobby are fiul Elenei Băsescu. Fiica fostului preşedinte este foarte implicată în viaţa celor trei copii, Sofia Anais (8), Traian Jr (6) şi Anastasia (3), şi răspunde cerinţelor acestora, în ceea ce priveşte activităţile sportive şi nu numai.

30 sept. 2021, 09:19

Ce hobby are fiul Elenei Băsescu. Mezina Anastasia este de vârsta grădiniţei şi, din postările mamei sale, vedem că a experimentat deja schiul montan şi paddle boarding-ul, la fel ca fraţii săi mai mari.

Citeşte şi: Elena Udrea şi Elena Băsescu, vacanţă pe insula bogătașilor din Grecia. Cum au fost fotografiate

Ce hobby are fiul Elenei Băsescu

Traian Jr. se dovedeşte a fi un băieţel curajos şi competitiv şi are un hobby mai aparte: kartingul. Nepotul fostul preşedinte al României a testat mai întâi terenul pe o pistă acoperită, pentru ca acum să ajungă să-şi ruleze cartul pe pista exterioară.

Jucării pentru băieţi” a fost comentariul Elenei Băsescu postat în dreptul câtorva instantanee cu fiul său, publicate pe Instagram.

Cum a ajuns Elena Băsescu în Parlamentul României, fără să fie votată

Sunt peste 2.000 de funcționari, printre ei fiind şi foști deputați sau senatori care nu au fost aleşi la alegerile de anul trecut. Printre ei se numără şi fiica fostului președinte, Elena Băsescu.

Acum, Eba este unul dintre cei 9 consilieri parlamentari de la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaților. A fost europarlamentar, apoi s-a angajat, în 2019, la grupul parlamentar al Partidului Mișcarea Populară, înființat de tatăl ei.

Îmi place foarte mult activitatea parlamentară și tot ce ține de Parlament și chiar dacă nu am intrat în Parlament ca demnitar, mi-am dorit să-mi continui activitatea în cadrul instituției. Adică vreau să fac ce-mi place”, a declarat Elena Băsescu pentru Stirileprotv.ro.