Ce i-a făcut o nevastă unei chelneriţe care flirta cu soţul ei

O chelneriță dintr-un orășel din Ohio a fost”pusă la colț” de o soție geloasă, după ce aceasta ar fi surprins-o pe tânără flirtând cu soțul ei.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 11:39
Ce i-a făcut o nevastă unei chelneriţe care flirta cu soţul ei

Cuplul, care abia se căsătorise și se afla în luna de miere, venise să ia masa într-un restaurant din orășelul Centerville, în statul american Ohio. Ce doi însurăței păreau să se înțeleagă de minune și să se bucure de preparatele pe care le comandaseră, când chelnerița care i-a servit, Jessica Morris, a venit la ei la masă și a spus ceva care l-a făcut pe proaspătul soț să râdă cu poftă.

Momentul nu i-a căzut deloc bine consoartei, iar la plecare cuplul a achitat nota, fără să lase bacșiș. Mai mult, soția i-a scris pe bonul de casă Jessicăi următoarele cuvinte: „Este bărbatul meu. Găsește-ți-l pe al tău. Succes”.

Citeşte şi  Semne clare că suferi de gelozie şi de posesivitate în relaţia de cuplu

Nedumerită, Jessica nu a înțeles cu ce a greșit, mai ales că ea susține că s-a comportat normal, a fost amabilă și volubilă, așa cum este ea de obicei cu toți clienții.

„Am presupus că totul mergea bine, pentru că râdeau încontinuu și păreau că se distrează. Când au plecat, le-am urat o seară bună și i-am invitat să mai vină în restaurantul nostru”, își amintește Jessica.

„Însă Jenny a stabilit că nu merit un bacșiș și mi-a scris un bilet în care mi-a sugerat să nu iau bărbații altora, ci să mi-l găsesc eu singură pe al meu”, a adăugat ea, precizând că trăiește din bacșișuri și că acestea îi plătesc facturile.

Citeşte continuarea pe unica.ro