Ce i-a făcut Serghei Mizil unui politician. S-a întâmplat chiar în toaleta unui local, la o nuntă

Serghei Mizil a povestit în podcastul lui Gojira o întâmplare de o nuntă la care au participat mai mulți oameni de vârf din stat.

15 oct. 2023, 17:31
Ce i-a făcut Serghei Mizil unui politician. S-a întâmplat chiar în toaleta unui local, la o nuntă

Serghei Mizil a povestit despre o întâmplare petrecută la o nuntă la care a mers împreună cu Victor Ciutacu și la care a fost invitat și fostul președinte al țării, Traian Băsescu. Mizil a spus că Băsescu sau cineva din anturajul lui ar fi ordonat să îi închidă în toaletă pe el și Ciutacu, de teamă că ar face scandal la respectiva petrecere, scrie Fanatik.

Serghei Mizil crede că s-ar fi ajuns la această cerință deoarece cei prezenți la nuntă s-ar fi temut că Serghei ar putea face scandal și s-ar putea lua de Traian Băsescu. Așa că a fost cineva care l-a închis în WC ca să se evite vreun conflict.

Citește și: Serghei Mizil, enervat pe haosul din România: „Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”

De supărare, Serghei a povestit că s-a răzbunat pe un politician, după ce i-a stins lumina la baie. Serghei Mizil a spus că a urinat pe el, scuzându-se că nu a văzut nimic, dat fiind că în toaletă era întuneric.

„Fii atent, ce oameni bolnavi! Ministru sau parlamentar, nu mai știu ce era! Tot în WC, la aceeași nuntă… Vine el cu încă unul șmecher și-mi sting lumina. Glumă de nuntă! Și, fii atent, m-am întors la el, m-am pi**t pe el. Și, ce faci?

Păi nu văd! Nu m-am lăsat! Măi, ești în Parlamentul României! Stingi lumina unui bagabont ca mine când urinează la o nuntă?”, a povestit Serghei Mizil în podcastul „Aproximativ discuții”.