Mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. Fanii au rămas fără cuvinte. „Asta e viața mea, ăsta sunt eu, mă puteți urî sau mă puteți iubi”

La o lună de la moartea lui Nosfe, pe contul său de Instagram a apărut un mesaj emoționant. Fanii sunt curioși să afle cine e persoana care se ocupă acum de rețelele sociale ale artistului.

24 nov. 2022, 22:41
Mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. Fanii au rămas fără cuvinte. „Asta e viața mea, ăsta sunt eu, mă puteți urî sau mă puteți iubi”

Moartea lui Nosfe fost un șoc uriaș pentru toată industria muzicală românească. Familia și prietenii încă nu au reușit să depășească momentul cumplit al dispariției sale. Nosfe a murit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a avut un concert cu trupa Șatra Benz.

Mădălina Crețan, soția artistului, trece în continuare prin clipe grele și nu-și poate reveni după moartea soțului. Ea e cea care se ocupă de administrarea conturilor artistului de pe rețelele sociale, iar recent a postat un mesaj care i-a lăsat fără cuvinte pe urmăritori.

“Așa mă știe lumea, și am să mor făcând asta! Nu mă pot opri din scris, din nopți câștigate la studio, din a fenta kilograme pentru pasiunea mea. Dar Universul echilibrează mereu balanța. Și pielea de găină pe care o ai pe scenă, sau atunci când asculți o piesa care a ieșit din nebunia ta, sau când simți privirile fanilor atunci când fac poză cu tine… toate astea sunt răsplata pentru orice sacrificiu pe care l-am făcut pentru artă. Și ador asta! Asta e viața mea, asta sunt eu, ăsta sunt eu, și mă puteți urî sau iubi, dar eu voi împrăștia dragoste, knowledge și vibe-uri, forever! Vă iubesc! Vă pupă UNCHIU! Bless up!”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a lui Nosfe.

Citește și Sişu îl desfiinţează pe Nosfe. Dezvăluiri despre regretatul artist: „Avea haine de mii de euro pe el şi şapte lanţuri la gât”

Soția lui Nosfe: „Nici 1000 de bărbaţi nu mă vor face să îi iubesc”

Mădălina Crețan își vede în fiecare zi soțul prin ochii fiicei pe care o au împreună, în vârstă de șapte ani. Iar gândul că nu îl va mai putea vedea vreodată o sfâșie pe interior. Soția regretatului artist a mărturisit că îl va iubi toată viața pe Nosfe și că niciodată nu va mai avea sentimente la fel de puternice pentru alt bărbat.

”Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice “îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani” am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

Citește și Soţia lui Nosfe refuză să îşi facă viaţa alături de alt bărbat. Îi jură iubire veşnică regretatului artist: „Nici 1000 de bărbaţi nu mă vor face să îi iubesc”