Ce i-ar fi putut grăbi sfârşitul lui Nosfe. Medicul Monica Pop are propria versiune: „Este caracteristică multor tineri și nu este deloc ok. Adrenalina face o vasoconstricție mare”

Rapperul Nosfe a încetat din viaţă în urma unui infarct la vârsta de 37 de ani. Medicul Monica Pop a dezvăluit ce i-ar fi putut provoca moartea artistului, insistând pe faptul că anumite detalii din stilul său de viață i-ar fi putut grăbi sfârşitul.

18 oct. 2022, 23:51
Ce i-ar fi putut grăbi sfârşitul lui Nosfe. Medicul Monica Pop are propria versiune: „Este caracteristică multor tineri și nu este deloc ok. Adrenalina face o vasoconstricție mare”

Nosfe de la Șatra Benz a murit în urma unui infarct, arată raportul întocmit de medicul anatomo-patolog. Medicul Monica Pop este de părere că doi dintre principalii factori de risc ai infarctului sunt epuizarea şi stilul de viaţă plin de adrenalină specific multor tineri.

Ce i-a grăbit sfârşitul rapperului de la Șatra Benz. Dr Monica Pop: „Sunt total împotriva aceste epuizări. Este caracteristică multor tineri și nu este deloc ok”

Medicul oftalmolog a exclus din start consumul de substanţe halucinogene.

Nu cred că e cazul să vorbim din start despre substanțe. (…) În primul rând, sunt total împotriva aceste epuizări. Este caracteristică multor tineri și nu este deloc ok. (…) Să nu mai spuneți niciodată cu adrenalina, pentru că e o mare prostie. Adrenalina face o vasoconstricție mare și poate provoca orice. (…) Adrenalina este ceva foarte nociv. Cineva care are o predispoziție cât de mică, despre care habar nu are, se poate întâmpla ce ați văzut, la orice vârstă”, a spus reputatul medic oftalmolog la Antena 3.

Citeste si Mesajul cutremurător postat de Nosfe pe Facebook înainte să moară. Fanii au rămas fără cuvinte când au citit

Totodată, specialistul a tras un semnal de alarmă asupra consumului de cafea și băuturi energizante, care poate fi fatal, cum ar fi posibil să fi fost în cazul lui Nosfe.

Știu foarte bine ce se întâmplă cu artiștii în general, ei nu se duc la analize decât atunci când sunt într-o stare proastă cu sănătatea. (…) Bineînțeles că beau toți cafele, beau băuturi energizante. Asta este o mare gafă pentru orice fel de pacient, pentru orice fel de om care nu știe el că e pacient, dar uite că se întâmplă. Băuturile energizante se vând, eu n-aș vinde așa ceva niciodată, n-aș permite. Am văzut și elevi de școală care fac așa ceva. Foarte mare grijă cu lucrurile astea și cu adrenalina mai încet, dacă se poate, deloc”, atrage atenţia medicul.

Citeste si S-a aflat care e cauza morții lui Nosfe. Medicii au efectuat autopsia

Soția lui Nosfe a îngenuncheat de durere în fața tabloului lui

Cântărețul Nosfe a fost condus pe ultim drum pe 18 octombrie. Toții artiștii cu care a colaborat cântărețul au venit să-i aducă un ultim omagiu și să își ia adio de la cel care le-a fost și prieten. Nu doar rudele au venit la slujba de inmormântare, ci și fanii care l-au îndrăgit pe cântăreț. Fiica lui de 7 ani nu a fost prezentă la funeralii.

Unul dintre momentele sfâșietoare ale slujbei a fost atunci când soția artistului a îngenuncheat de durere în fața tabloului cu poza lui. Cu toate că funeraliile s-au încheiat, fanii artistului au pus în boxe piesele lui și îi fredonează piesele refuzând să plece.