S-a aflat care e cauza morții lui Nosfe. Medicii au efectuat autopsia

Moartea rapperului Nosfe a lansat o mulțime de controverse în spațiul public. După lunga serie de speculații, medicii au dat verdictul. 

18 oct. 2022, 09:38
S-a aflat care e cauza morții lui Nosfe. Medicii au efectuat autopsia
Noi dezvăluiri despre moartea lui Nosfe

Primele informații din raportul medico-legal în cazul morții cântărețului Nosfe (Daniel Crețan) au fost anunțate public. În urma autopsiei s-a constatat că artistul a suferit un infarct, la doar 37 de ani.

Cauzele care au condus la stopul cardiac încă nu sunt cunoscute. Fostul membru al trupei Șatra Benz a murit subit în weekend, la ora 3 dimineața, în somn.

Mai departe, medicii legiști vor întocmi un raport toxicologic, pentru a afla dacă el consumase sau nu substanțe interzise. Potrivit apropiaților artistului, Nosfe nu consuma droguri.

Nosfe a simțit puternice dureri în piept în timpul concertului

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a chemat ambulanța în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15-16 octombrie, după ce l-a găsit pe artist căzut în sufragerie. Cântărețul acuza dureri în piept încă din timpul concertului pe care îl susținuse cu câteva ore înainte să moară.

„(…) la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care, acasă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, au declarat membrii trupei Șatra Benz, potrivit Fanatik.ro.

În ultimul an au crescut puternic numărul de cazuri de „morți subite”. Inclusiv foști sportivi români au decedat brusc, fără a avea un istoric medical cu probleme. Printre aceștia, Constantin Florescu (fost boxer, 42 de ani), Alessia Maria Raiciu (fostă baschetbalistă, 18 ani), Alexandru Tămășescu (fost pilot de raliuri, 46 de ani), Vasile Cojoc (fost judocan, 35 de ani) etc.