Mesajul cutremurător postat de Nosfe pe Facebook înainte să moară. Fanii au rămas fără cuvinte când au citit

Cântărețul a murit la 37 ani în urma unui infarct. Prietenii și rudele artistului îl vor conduce astăzi pe ultimul drum. Slujba de înmormântare va fi la ora 13:00.

18 oct. 2022, 10:28
Mesajul cutremurător postat de Nosfe pe Facebook înainte să moară. Fanii au rămas fără cuvinte când au citit

Cântărețul a murit la 37 ani în urma unui infarct. Pentru rude, fani și apropiații cântărețului astăzi este o zi foarte tristă. Rapper-ul va fi condus astăzi pe ultimul drum. Vestea morții lui a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales că, în seara în care s-a stins din viață, acesta a susținut un concert, iar la câteva ore distanță s-a stins din viață, în urma unui infarct.

Ce mesaj avea Nosfe pe pagina de socializare

După moartea artistului, fanii au luat cu asalt paginile de socializare ale artistului. Au curs mii de mesaje de condoleanțe. Un detaliu le-a atras atenția, celor care l-au îndragit pe Nosfe. Este vorba de un citat pe care acesta îl avea pe Facebook.

„La câte nopți am pierdut, am mai câștigat o viață”, este mesajul scris de artist. În contextul celor întâmplate, este parcă o ironie macabră, mai ales că Nosfe mai avea multe de demonstrat în această îndustrie.

Moarte subită după concert

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Nosfe a concertat  alături de formatia Șatra Benz. La un moment dat, acesta a urcat pe scena acuzând stări de rău. Concertul a continuat fără el. Ulterior acesta s-a simțit mai bine și a plecat spre casă, însă când a vrut să se întoarcă după telefon s-a prăbușit. Soția lui a fost cea care a sunat la 112, însă din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, cântărețul s-a stins din viață. Au existat voci care au susținut chiar că acesta ar fi consumat substanțe interzise, însă colegii din trupă au ținut să sublinieze foarte clar că nu se pune problema de așa ceva și că decesul nu s-a produs din aceasta cauza.

Potrivit primelor informații dn raportul medico-legal, în cazul morții artistului, s-a stabilit că deesul a survenit în urma unui infarct. Medicii legiști urmează să întocmească un raport toxicologic pentru a vedea dacă Nosfe a consumat sau nu substanțe înterzise.

La ora 13:00 cei care l-au îndrgăgit îl vor conduce pe ultimul drum.

Citește și Cauza morții lui Nosfe. Medicii au efectuat autopsia

Citește și: Regretatul Nosfe, la Chefi la cuţite. Artistul participase împreună cu soţia lui