Ce-i interzice să facă Piero Ferrari soției sale. Romina Gingașu nu iese din cuvântul miliardarului: „Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”

Romina Gingașu, cea mai bogată femeie din România, a făcut dezvăluiri uimitoare despre singurul lucru pe care soțul ei, Piero Ferrari, i-l interzice.

13 ian. 2024, 10:24
Ce-i interzice să facă Piero Ferrari soției sale. Romina Gingașu nu iese din cuvântul miliardarului: „Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”
Ce nu are voie Romina Gingașu să facă

Recent, Romina Gingașu, soția moștenitorului imperiului Ferrari, a dezvăluit care este singurul lucru pe care miliardarul i l-a interzis încă de la început. În ciuda averii colosale pe care Pierro Ferrari o are, se pare că românca nu are voie să se apropie prea mult de volanul bolizilor de lux din garajul familiei.

Chiar dacă Piero este foarte bogat, Romina Gingașu susține că viața lor este una modestă și nu cheltuie foarte mulți bani. Cât despre plimbările la bordul unui Ferrari, acestea au loc doar în weekend. Chiar și așa, Romina a dezvăluit că nu are voie să conducă Ferrariul soțulului ei.

Citește și: Premierul Marcel Ciolacu a bătut palma cu Piero Ferrari. Filmul „Ferrari” a adunat „la crème de la crème” din România, în sala de cinema

„Eu nu am voie să-i ating Ferrariul. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii. De ce? Pentru că valoarea unui Ferrari ține de vopseaua originală. Așa că, noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților. Eu merg doar cu șofer. Dar, să știți că nu prea merg cu Ferrari. Noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”, a spus Gingașu, la Pro TV.

Romina a dezvăluit că are voie să conducă doar mașinile sale. Nu are voie să se atingă de tot ceea ce ține de yacht și mașini foarte scumpe.

„Cu mașinile mele, am voie. Toate chestiile astea masculine, yacht, mașini scumpe ale bărbaților. Știți cum se spune: Dă-i Cezarului ce e al Cezarului. Nici el nu a condus Dacia noastră. Am avut șofer”, a mai spus Romina Gingașu.

Citește și: Replica incredibilă a lui Piero Ferrari, când a văzut mașinile de lux din parcarea unui restaurant din București: „Dacă era în Italia, venea Garda Financiară”

Românca l-a cunoscut pe Piero Ferrari pe vremea când avea doar 24 de ani. Lucra la Monte Carlo, la Bombardier, unde vinde avioane private. A încercat de mai multe ori să-i vândă miliardarului un avion, dar a fost ignorată timp de 6 luni. În cele din urmă, tânăra a primit un telefon din partea moștenitorului Ferrari, care a invitat-o la cină.

„Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot. Am ales cu inima și nu regret. Au trecut 7 ani de atunci”, a povestit Romina Gingașu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.