Ce-i interzice să facă Piero Ferrari soției sale. Romina Gingașu nu iese din cuvântul miliardarului: „Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”

Romina Gingașu, cea mai bogată femeie din România, a făcut dezvăluiri uimitoare despre singurul lucru pe care soțul ei, Piero Ferrari, i-l interzice.
Alina Costache
13 ian. 2024, 10:24
Ce-i interzice să facă Piero Ferrari soției sale. Romina Gingașu nu iese din cuvântul miliardarului: „Noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților”
Ce nu are voie Romina Gingașu să facă

Recent, Romina Gingașu, soția moștenitorului imperiului Ferrari, a dezvăluit care este singurul lucru pe care miliardarul i l-a interzis încă de la început. În ciuda averii colosale pe care Pierro Ferrari o are, se pare că românca nu are voie să se apropie prea mult de volanul bolizilor de lux din garajul familiei.

Chiar dacă Piero este foarte bogat, Romina Gingașu susține că viața lor este una modestă și nu cheltuie foarte mulți bani. Cât despre plimbările la bordul unui Ferrari, acestea au loc doar în weekend. Chiar și așa, Romina a dezvăluit că nu are voie să conducă Ferrariul soțulului ei.

Citește și: Premierul Marcel Ciolacu a bătut palma cu Piero Ferrari. Filmul „Ferrari” a adunat „la crème de la crème” din România, în sala de cinema

„Eu nu am voie să-i ating Ferrariul. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii. De ce? Pentru că valoarea unui Ferrari ține de vopseaua originală. Așa că, noi femeile nu ne atingem de chestiile bărbaților. Eu merg doar cu șofer. Dar, să știți că nu prea merg cu Ferrari. Noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”, a spus Gingașu, la Pro TV.

Romina a dezvăluit că are voie să conducă doar mașinile sale. Nu are voie să se atingă de tot ceea ce ține de yacht și mașini foarte scumpe.

„Cu mașinile mele, am voie. Toate chestiile astea masculine, yacht, mașini scumpe ale bărbaților. Știți cum se spune: Dă-i Cezarului ce e al Cezarului. Nici el nu a condus Dacia noastră. Am avut șofer”, a mai spus Romina Gingașu.

Citește și: Replica incredibilă a lui Piero Ferrari, când a văzut mașinile de lux din parcarea unui restaurant din București: „Dacă era în Italia, venea Garda Financiară”

Românca l-a cunoscut pe Piero Ferrari pe vremea când avea doar 24 de ani. Lucra la Monte Carlo, la Bombardier, unde vinde avioane private. A încercat de mai multe ori să-i vândă miliardarului un avion, dar a fost ignorată timp de 6 luni. În cele din urmă, tânăra a primit un telefon din partea moștenitorului Ferrari, care a invitat-o la cină.

„Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot. Am ales cu inima și nu regret. Au trecut 7 ani de atunci”, a povestit Romina Gingașu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!