Flavia Groşan: O fază de groază la cabinet. Am blocat consultaţiile 30 de minute

Medicul Flavia Groşan a povestit o întâmplare petrecută în cabinetul său. Protagoniştii sunt o doamnă şi soţul său vaccinat împotriva coronavirusului şi recent rapelat.

18 mai 2021, 19:23
Flavia Groşan: O fază de groază la cabinet. Am blocat consultaţiile 30 de minute

Flavia Groşan povesteşte pe pagina de Facebook o întâmplare care a avut loc în cabinetul său.

Flavia Groşan: O fază de groază la cabinet

Citeşte şi Flavia Groşan, tratament pentru gravidele infectate cu COVID: „Am tratat o graviduţă de ultim trimestru.Tuşea de i se zguduia capul”

„Astăzi o faza de groaza la cabinet. După ora 17 intra val vârtej in cabinet, disperata, o doamna cu soțul vaccinat si recent rapelat. De câteva zile febra. Ca tot omul, merge la un CT. Cand colo ce sa vezi. Sticla mata bazal bilateral. A început plimbarea printre spitale. A făcut o caterinca zdravăna peste tot pe unde a fost, cum adica, nu ne ati spus ca daca ne vaccinam nu mai facem Covid? Si pana la mine nu s au oprit.

Domnul calm, cu o fata atât de frumoasa, nu intelegea ce i se întâmpla. Nici eu nu înțelegeam ce se întâmpla, sa rad, sa plâng. Mi am revenit repede si sper ca am luat cea mai buna decizie terapeutica de care am fost in stare in momentul respectiv. I am calmat, i am liniștit si râzând au ieșit victorioși si plini de speranța.

PS Totul nu este decat o comunicare corecta….

PPS Am pornit lampa UV, am blocat consultatiile 30 de minute si apoi am continuat”, scrie medicul pe Facebook.

Flavia Groșan ironizează măsurile de relaxare anunțate de Iohannis: „Fac pariu cu dumneavoastră că vor apărea zeci de studii justificative”

Citeşte şi Tratamentul recomandat de Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de COVID, confirmat de cel mai recent studiu ştiinţific

Medicul Flavia Groșan, care şi-a câştigat popularitatea prin faptul că a vindecat circa 1.000 de persoane de COVID, ironizează măsurile de relaxare anunțate de președintele României.

„Fac pariu cu dumneavoastră ca in perioada următoare vor apărea zeci de studii justificative. Asta am învățat eu in pandemia asta. Sa fiu circumspecta la ceea ce citesc. Sa încerc sa dibuiesc ce se afla in spatele lor. PS Aseară am văzut unul”, este mesajul ironic al Flaviei Groșan publicat pe Facebook.

Reamintim că preşedintele Iohannis a anunțat că de pe 15 mai se elimină obligativitatea purtării măștii de protecție în aer liber. De asemenea, se elimină restricțiile de circulație pe timpul nopții, iar magazinele revin la programul normal.

„Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior. Rămân anumite excepții: piețele, târgurile și mijloacele de transport. Aici va fi obligatorie. Și va mai fi obligatorie în interior. A doua măsură e eliminarea restricțiilor de circulație noaptea„, a spus preşedintele Iohannis.

Raed Arafat nu se bucură deloc de finalul pandemiei anunţat de Iohannis. El spune că la club sau în discotecă contactul este mai apropiat.

„La o petrecere mâine în spațiul închis nu cred că eu aș merge, chiar dacă sunt vaccinat. Încă! Mai aștept. Eu, personal, nu aș merge. Eu personal, care nu sunt om de petreceri, nu merg de regulă la petreceri, însă dacă mă invită cineva în spațiu închis, aș spune că încă mai aștept. Dacă mă invită la o masă în spațiu închis, să stăm să mâncăm la o masă, să discutăm… Este cu totul altfel. Este contactul.

Petrecerea sau discoteca sau în club… este altfel de contact, mult mai apropiat, de regulă e mai aglomerat, lumea se mișcă foarte mult. Pe când la masă stai, mănânci și discuți cu oamenii care sunt în jurul tău.

De ce să ne ascundem acum? O făceau și până acum. Trebuie respectate aceste reguli. Nu cred că tinerii vor da petreceri și se vor testa cu teste rapide. Eu sper ca în viitor să avem tineri vaccinați”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

 


loading...
Partenerii noștri