Ce îi interzice Rona Hartner fiicei sale în vârstă de 14 ani: „La 18 ani are voie, înainte nu”

Rona Hartner îşi ţine fiica în vârstă de 14 ani departe de social media până la vârsta de 18 ani. Vedeta a dezvăluit că a luat această decizie pentru binele fetei.

07 sept. 2022, 18:21
Ce îi interzice Rona Hartner fiicei sale în vârstă de 14 ani: „La 18 ani are voie, înainte nu”

Ce îi interzice Rona Hartner fiicei sale în vârstă de 14 ani. Cântăreaţa este foarte strictă atunci când vine vorba despre educaţia Ritei. Aceasta a mărturisit că adolescenta are interzis la social media.

Ce îi interzice Rona Hartner fiicei sale. Adolescenta nu are voie să facă asta

Citeşte şi Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre căsnicia cu Herve: „M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. M-am căsătorit cu întunericul”

Rona Hartner încearcă să-şi ţină fiica departe de obiceiurile nesanatoase pe care le au adolescenţii în ziua de astăzi. Rita are 14 ani şi nu are acces la social media, aşa cum probabil au toţi prietenii ei. Acest lucru pare să nu o deranjeze deloc pe adolescentă, care şi-a găsit alte preocupări. Este basistă de chitară electrică într-o trupă.

„Tatăl ei e super dansator, eu sunt cântăreață, suntem impresionanți și totuși încearcă să ne depășească, încearcă să facă mai bine. Eu am crezut că e bine să ai părinți care au pile sau au relații, de aceea o las, nu e pe media online, nu e pe nimic ca să își dezvolte stilul, să știe cine e. La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu”, a mărturisit Rona într-un interviu pentru cei de la impact.ro. 

În vârstă de 49 de ani, actriţa a trecut prin momente extrem de grele, s-a luptat cu o boală extrem de gravă, apoi a trecut printr-un divorţ dureros. Înotul a ajutat-o să-şi revină. Aceasta înota în fiecare dimineaţă înota în Marea Mediterană.

Citeşte şi Începe un nou sezon „Te cunosc de undeva”! Ce cupluri de vedete au spus „da” provocării