Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre căsnicia cu Herve: „M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. M-am căsătorit cu întunericul”

La mai bine de un an de la divorţ, Rona Hartner şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Herve Camilleri cât timp au fost căsătoriţi.

01 iul. 2022, 20:46
Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre căsnicia cu Herve: „M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. M-am căsătorit cu întunericul”
Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre căsnicia cu Herve

Rona Hartner a povestit coşmarul pe care l-a trăit în timpul căsniciei cu Herve Camilleri, bărbatul de origine franceză de care a fost îndrăgostită lulea.

Rona Hartner, dezvăluiri dureroase la un an de la divorţ: „M-a îndepărtat de toată lumea”

Citeşte şi Rona Hartner îşi reface viaţa după divorţ: „Ştiu cu ce profil de bărbat m-aş înţelege”

Rona şi Herve au fost împreună timp de trei ani, după care s-au căsătorit. Păreau mai fericiţi ca niciodată, însă cântăreaţa şi-a luat prin surprindere fanii când, după doar un an şi jumătate de la căsătorie, a anunţat că divorţează.

Acum, la peste un an de la divorţ, vedeta povesteşte cum au stat, de fapt, lucrurile în căsnicia ei. Aceasta spune că problemele cu soţul său au început să apară imediat după ce s-au căsătorit.

Mai mult, Rona a vrut să divorţeze după doar două luni de căsnicie. A mai încercat, însă, să-şi salveze relaţia şi să lupte pentru omul de care fusese îndrăgostită lulea.

„Uneori, persoana care vrea să te câștige stă foarte mult cu tine. Te face foarte fericit pe tine și vrea să distrugă tot ce e în jurul tău, să te izoleze.

De aceea, vezi dacă persoana cu adevărat te iubește privind cât de mult îți iubește anturajul din jurul tău și lumea din jurul tău”, a mărturisit Rona la emisiunea Vorbește lumea.

Vedeta a dezvăluit că bărbatul pe care îl iubea nebuneşte a încercat să o ţină departe de toţi cei pe care îi iubea, inclusiv de fiica sa.

„M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe.

Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic. Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminica era coșmar.

Pe mine religia m-a ajutat să văd. Eu sunt o persoană luminată și am avut impresia că m-am căsătorit cu întunericul”, a mai mărturisit Rona.

Cântăreaţa a împlinit 49 de ani pe 9 martie, iar ultimii ani au fost marcați de lupta cu cancerul și de divorț. Nu i-a fost deloc ușor. A slăbit și i-a fost rău după nenumăratele ședințe de chimioterapie, însă toate acestea au făcut-o mai puternică şi mai curajoasă. Astăzi, Rona se simte mai bine ca niciodată.

Citeşte şi Rona Hartner vorbeşte despre următoarea căsătorie: „Cea de-a treia nuntă nu o voi greși”

https://www.youtube.com/watch?v=kp_3JJDRtjY