Ce îi place în pat. Zodiile şi sexul

Astrologii si sexologii sustin ca preferintele sexuale ale fiecarei persoane sunt strans legate de semnul zodiacal al acesteia. Astfel, pentru a sti ce ii place in pat, este important sa cunosti fe fel sunt legate intre ele zodiile si sexul.

16 feb. 2015, 07:05
Ce îi place în pat. Zodiile şi sexul

CE II PLACE IN PAT. ZODIILE SI SEXUL – BERBEC
Berbecii adora sa li se faca sex oral inainte de sexul in sin. Prefera un preludiu destul de indraznet si mai presus de orice prefera un preludiu scurt.

CE II PLACE IN PAT. ZODIILE SI SEXUL – TAUR
Taurii iubesc sa fie „obositi” in pat. Astfel, chiar daca au ajuns la climax, isi doresc ca partida de sex a continue si nu se dau in laturi de la diverse tehnici sexuale care nu implica neaparat organele sexuale.

CE II PLACE IN PAT. ZODIILE SI SEXUL – GEMENI
Gemenii iubesc sexul. Le place sa isi duca partenerii pe culmile placerii si nu se dau in laturi de la absolut nimic in pat. Insa, cel mai mult iubesc sa isi vada partenerul innebunit de placere.

CE II PLACE IN PAT. ZODIILE SI SEXUL – RAC
Racii iubesc sa le fie facut sex oral, daca sunt femei si iubesc sa faca sex oral, daca sunt barbati. Barbatii raci sunt excitati de placerea partenerului pe cand femeile sunt excitate de propria placere si de felul in care partenerul isi da interesul sa le satisfaca.

CE II PLACE IN PAT. ZODIILE SI SEXUL – LEU
Leii iubesc sa fie dominatni in pat! Mai precis, le place sa isi domine partenrul sau partenera din toate punctele de vedere, pana cand acesta din urma este epuizat si satisfacut total.

CE II PLACE IN PAT. ZODIILE SI SEXUL – FECIOARA
Fecioarele iubesc sa aiba parte se lucruri pe care nu le-au mai experimentat pana acum, in pat. Mai precis, nu se vor da in laturi de la nicio propunere a partenerului, fiind foarte curioase din punct de vedere sexual.

Continuarea pe Lyla.ro.