Ce îi rezervă astrele lui Laurențiu Reghecampf. Previziunile astrologului: „Laurențiu nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere emoțional. 2023 îi va aduce trezirea la realitate”

Când a avut loc ruptura, de fapt, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Ce a dus la această ruptură, cum va evolua divorțul dintre cei doi și ce surprize îi rezervă viitorul?

16 nov. 2021, 15:35
Ce îi rezervă astrele lui Laurențiu Reghecampf. Previziunile astrologului: „Laurențiu nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere emoțional. 2023 îi va aduce trezirea la realitate”

Laurențiu Reghecampf este zodia Fecioară. Ora lui de naștere nu este, însă, publică, astfel încât astrograma sa natală a fost realizată ținându-se seama de poziția Soarelui la momentul nașterii. Astrologul Mădălina Manole a studiat astrograma antrenorului Craiovei și a dezvăluit, pentru redactia.ro, ce surprize îi rezervă viitorul.

Punctul slab al lui Reghe: lipsa răbdării

Soarele este cel care îi oferă zodia și detaliile despre personalitatea sa. Fiind Fecioară, este vorba de un om muncitor, atent la detalii, analitic, critic și conștiincios, însă trebuie punctat că răbdarea nu este chiar un punct forte al lui, Soarele său fiind în careu cu Marte. Acest aspect îl poate tensiona, îl poate face destul de agitat, dar aș zice că este un atribut pe care odată cu vârsta îl rezolvă.

Citeste si EXCLUSIV Astrologul Mădălina Manole a realizat astrograma natală a Anamariei Prodan. Ce îi rezervă astrele în perioada următoare: „Va avea parte de o revoluție emoțională, care-i va aduce putere interioară și independență afectivă”

Atras de Anamaria Prodan din „nevoia de a avea o parteneră de succes”

Luna natală o are în Pești ceea ce denotă o latură emoțională extrem de sensibilă a lui Laurențiu, iar nevoia de a avea alături o femeie mămoasă, care să-l alinte și să empatizeze cu trăirile sale interioare este mare. Pe de altă parte, dacă analizăm ce l-a atras la Anamaria, fără îndoială că răspunsul îl oferă poziționarea lui Venus natal în Leu. Nevoia de a avea alături o parteneră strălucitoare, de succes, o femeie în lumina reflectoarelor, și la propriu și la figurat.

Totuși, Laurențiu are un careu Lună-Marte deloc de neglijat care aduce foarte multe frustrări emoționale, tensiuni interioare, chiar și probleme de sănătate pe fond emoțional. Cu alte cuvinte, Laurențiu nu acționează conform cu ceea ce simte sau face anumite acțiuni care îl agită pe interior, îl enervează, însă se poate calma prin sport. Este și acesta un indicator al divorțului prin raportarea la alte aspecte din hartă, și nu este singurul.

Observ o opoziție aplicantă Mercur-Jupiter, care îi poate aduce probleme cu legea, cu justiția, probleme legate de modul în care el interpretează anumite principii și valori morale ca fiind corecte. Practic, ceea ce lui i se pare corect poate aduce prejudicii altora, deși el nu-și dorește asta.

Și acesta este un alt indicator al divorțului prin poziționarea în hartă și nu este exclus ca toate tranzitele din această perioadă care s-au petrecut prin Balanță, zodie unde se află Mercur natal al lui, să îl fi stimulat pe Laurențiu să depună actele de divorț. Însă, dacă le-a depus conform cu zvonurile apărute în presă, țin să punctez că era perioada în care Mercur era retrograd în Balanță, deci s-ar putea ca acesta să retragă actele sau din diferite motive să întârzie înaintarea lor sau chiar procesul în sine.

Citeste si Astrograma României 2022: „Vin vremuri grele. Românii se vor simţi pierduţi, trădaţi”

Ce s-a întâmplat cu Laurențiu Reghecampf

În harta sa solară, Laurențiu are planeta Venus poziționată în casa 12, careu la Nodurile Lunare, aspect care denotă relații ascunse care îl pot conduce la divorț, dar și relații karmice, în special căsătorii karmice. Venus se află în trigon cu Jupiter, ceea ce reprezintă un aspect de reușită, de succes, de noroc, căsătorie fericită, prestigiu social, dar Jupiter este retrograd în casa căsătoriei lui (lecții de învățat!), ceea ce m-ar putea duce cu gândul, dată fiind și opoziția cu Mercur, că problemele de infidelitate și de moralitate îl conduc la divorț.

Fără îndoială că Jupiter în casa 7 îl face un partener vesel, optimist, generos, nobil, care-și oferă dragostea cu patos, dar este și indicator al căsătoriei cu o femeie bogată sau alături de care să poată progresa, de exemplu să poată evolua spiritual.

Citește continuarea pe www.redactia.ro