Astrograma României 2022: „Vin vremuri grele. Românii se vor simţi pierduţi, trădaţi”

Astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele luni din 2021 şi începutul anului viitor.

02 nov. 2021, 16:21
Astrograma României 2022: „Vin vremuri grele. Românii se vor simţi pierduţi, trădaţi”

Astrograma României 2022.

Încă din septembrie, astrologul Daniela Simulescu spunea că, în România, până la final de an, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții.

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi. „Răsturnările ne vor şoca”

Astrograma României 2022. „La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Horoscop special. Cele 3 zodii norocoase până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste
„Suntem în valul patru, am avut Congrese ale unor partide, schimbări, deci clar că, până la finalul anului, totul este condensat. Se schimbă și situația politică a țării. Ce se întâmplă în harta unei țări? În primul rând, mă uit la progresie și progresia arată interiorul nostru, mentalul nostru colectiv, cum ne simțim. De doi ani, noi țipăm, strigăm, ne batem cu pumnii în piept, vrem să fie totul despre noi, nu despre alții, contează partea naționalistă de care ne ținem cu dinții. O să fim progresați în Leu până la finalul anului și o să auzim declarații că merge bine, că nu avem probleme, însă progresia Leului este menită doar să simțim nevoia să ne lăudăm și să credem că este bine. Până în decembrie, va exista o senzație de dezamăgire profundă, dezamăgire cruntă! O să existe o stare de nemulțumire profundă la nivel național”, a spus Daniela Simulescu pe astrosens.ro

Astrograma României 2022. Previziuni pentru începutul anului viitor

„De menționat că, în noiembrie și decembrie, vor reieși la suprafață multe probleme în țară. La începutul anului viitor, dintr-o dată, vom fi critici, supărați, nemulțumiți. Harta României progresată nu e foarte plăcută, nu-mi place absolut deloc. Mai avem și Soarele progresat, deci suntem slăbiți. O să ne doară tot! O să ne doară sistemul medical, educațional, politic, social!”, a zis Daniela Simulescu, precizând că, din 2022, fiecare este pe cont propriu și „o să ne fie din ce în ce mai greu”.

„Țara va trece printr-un proces de schimbare enorm în următorul an”, a conchis astrologul Daniela Simulescu.

https://www.youtube.com/watch?v=UeGHbBEHXu8


loading...
Partenerii noștri