Ce îi sperie pe bărbaţi la prima întâlnire

Ţi s-a întâmplat vreodată ca după o primă întâlnire pe care ai considerat-o un succes să te trezeşti că el nu te-a mai căutat? Iată câteva dintre lucrurile care ar putea pune pe fugă un bărbat cu care ţi-ai fi dorit ca relaţia să evolueze.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 10:36
Ce îi sperie pe bărbaţi la prima întâlnire

Lyla.ro a alcătuit un top al lucrurilor care îi sperie cel mai tare pe bărbaţi la prima întâlnire.

1. Teama că nu vei fi ceea ce se aşteaptă el să fii

Toate am trecut prin astfel de momente. Avem impresia că prima întâlnire a decurs perfect, el s-a comportat bine, dar pe urmă îi aşteptăm să sune şi… nimic.

Unul dintre motivele pentru care aşa ceva se poate întâmpla este felul în care te-ai comportat. Ai început într-un fel şi ai încheiat seara în alt fel, ai băut mai multe cocktailuri deşi i-ai spus că nu bei etc. Ce poţi face în această privinţă? Nimic mai simplu. Nu îţi face niciodată reclamă cu ceva ce nu te reprezintă. În schimb, împărtăşeşte poveşti de viaţă cu el, arată-i cine eşti cu adevărat închegând totodată o conversaţie sinceră şi reală.

2. Teama că nu e el singurul de care eşti interesată

Bărbaţii simt încă de la prima întâlnire o imensă nevoie de a se convinge că ei sunt aleşii. De aceea sunt îngrijoraţi şi de potenţialii competitori pe care îi au – probabil toţi ceilalţi bărbaţi din jurul vostru care ţi-ar putea atrage atenţia. Şi ce-i drept, nici nu au de unde şti dacă o femeie a ieşit cu ei pentru că are intenţii serioase sau doar chef de joacă.

VEZI AICI CONTINUAREA