Ce îl aşteaptă pe Băsescu acasă, la ora 1 dimineaţa: M-am gândit să pun o poză pe Facebook

Traian Băsescu a afirmat, vineri, că atunci când se întoarce noaptea acsă este întâmpinat de trei câini vagabonzi pe care preşedintele i-a adoptat în ultimul an. Şeful statului a promis că va posta pe Facebook o fotografie cu Corcodel, unul dintre maidanezii adoptaţi de familia prezidenţială.

RomaniaTV.net
06 iun. 2013, 15:00
Ce îl aşteaptă pe Băsescu acasă, la ora 1 dimineaţa: M-am gândit să pun o poză pe Facebook

„Am acasă indiferent la ce oră sosesc, la unu noaptea, la două noaptea, am cinci câini: un akita inu, un mastiff, care sunt luaţi de noi  dintre care trei câini vagabonzi. Unul, l-a găsit Bobiţa, fii-mea cea mică, pe o trecere de pietoni lovit, altul l-a adus acu vreo şase luni de la Snagov şi pe unul l-am luat de mine de la Neptun. Eh, câinii de rasă să ştiţi că nu se deranjează la unu-două noaptea, dar câinii ăştia, foşti câini vagabonzi, că acum au tătic şi mămică, la ora unu-două noaptea vin, le dau câte un biscuiţel pentru căţei. Sunt nişte suflete care parcă sunt recunoscătoare. Mă gândeam să pun poze cu câinii pe Facebook, dar aducându-mi aminte că am fost un adversar al câinilor vagabonzi şi am mers la eutanasiere am spus: se va crede că e o demagogie, că nu e adevărat că nu sunt ai mei. Dar măcar cu Corcodel o să pun o poză, e un câine haios”, a precizat Traian Băsescu.

CITEŞTE ŞI: Băsescu şi impresiile despre Facebook: Soţia e tot o pisicuţă, ca fetele, pisicuţe blânde

Preşedinte s-a întălnit, vineri, cu aproximativ 50 de persoane care au răspuns invitaţiei sale, într-un mall din Capitală, în cadrul ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival.