Ce imagine haioasă a postat Gina Pistol de ziua lui Smiley. Artistul împlinește 39 de ani FOTO

Zi importantă în familia Ginei Pistol și a lui Smiley: cântărețul își sărbătorește ziua de naștere! Artistul împlineşte 39 de ani.

27 iul. 2022, 14:13
Ce imagine haioasă a postat Gina Pistol de ziua lui Smiley. Artistul împlinește 39 de ani FOTO
Ce imagine haioasă a postat Gina Pistol de ziua lui Smiley

Ce imagine haioasă a postat Gina Pistol de ziua lui Smiley. Artistul își sărbătorește, miercuri, 27 iulie, ziua de naștere, iar iubita sa i-a făcut o urare „originală” pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol şi Smiley s-ar fi căsătorit în secret. Anunţul-bombă făcut de prezentatoarea de la „Chefi la cuţite”

Ce imagine haioasă a postat Gina Pistol de ziua lui Smiley. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a postat o imagine haioasă cu care a stârnit hohote de râs. În semn de urare pentru partenerul său de viață, vedeta a decis să-i pună chipul într-o fotografie luată de pe internet. În imaginea originală, femeia îi făcuse o surpriză partenerului, iar din lumânări puse pe covor îi scria greşit „Te ibesc”, iar lângă acestea erau două pahare și o sticlă cu vin.

Staţiunea în care se relaxează Smiley și Gina Pistol în vacanţă, în România. Cât costă cazarea pe noapte

De această dată, Smiley nu va face nicio petrecere de ziua lui. Artistul are câteva filmări, apoi își va petrece timpul cu familia sa. „Vom petrece timp împreună, dar el are ceva de filmat. El va munci de ziua lui, deci nu va fi vreo petrecere”, a declarat Gina Pistol.

Altfel, Smiley și Gina Pistol se bucură din plin de fetița lor, Josephine, care a venit pe lume anul trecut, în luna martie. Smiley este deosebit de implicat în creşterea şi educaţia micuţei, iar Gina Pistol spunea că e o norocoasă că are tot timpul ajutor din partea partenerului ei de viață.