Gina Pistol şi Smiley s-ar fi căsătorit în secret. Anunţul-bombă făcut de prezentatoarea de la „Chefi la cuţite”

Gina Pistol şi Smiley trăiesc o poveste de dragoste de câţiva ani, iar din 9 martie 2021 sunt şi fericiţii părinţi ai micuţei Josephine. Cei doi au anunţat de multe ori că văd căsătoria doar ca pe o formalitate, dar o postare recentă a Ginei Pistol ar da de înţeles că aceasta şi Smiley ar fi decis să facă pasul cel mare!

13 iul. 2022, 09:18
Gina Pistol şi Smiley s-ar fi căsătorit în secret. Anunţul-bombă făcut de prezentatoarea de la „Chefi la cuţite”
Gina Pistol şi Smiley s-ar fi căsătorit în secret. Anunţul-bombă făcut de prezentatoarea de la "Chefi la cuţite"

Gina Pistol şi Smiley s-ar fi căsătorit în secret. Cei doi sunt împreună de aproape patru ani, iar din primăvara anului trecut au devenit părinți. Cu toate acestea, Smiley și Gina Pistol încă nu și-au oficializat relația, însă acest lucru s-ar putea întâmpla în curând.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi. Ce amintire a sensibilizat-o: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Gina Pistol a postat recent pe rețelele de socializare un mesaj în care a susținut că este, în primul rând, „mamă”, iar când a venit vorba despre relația dintre ea și Smiley, aceasta a precizat că se poate numi logodnica lui Andrei Tiberiu Maria (numele real al artistului). Fanii virtuali ai blondinei au rămas șocați, gândindu-se că logodna celor doi a avut deja loc!

Cei doi au mărturisit în nenumărate rânduri că nu se gândesc la nuntă, dar par să fi avut totuși alte planuri. Gina Pistol și Smiley nu au făcut niciun anunț cu privire la o eventuală nuntă care ar putea să aibă loc în curând, deşi se consideră deja căsătoriți și văd un astfel de eveniment ca pe o formalitate pe care trebuie să o bifeze la un moment dat. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley acum ceva timp, susţinut de Gina Pistol: „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte!”.

Gina Pistol, mesaj de încurajare pentru părinţii ucraineni, inspirat de un preot de pe Muntele Athos: „Fiți onorați că Dumnezeu v-a ales pentru a crește generația care se confruntă cu aceste mari provocări”

Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul!

Vedeta le-a mărturisit fanilor că a ajuns la 80 de kilograme după ce a născut, iar acum câteva săptămâni s-a apucat de dietă. Într-o o lună, a dat jos 15 kilograme şi încearcă să revină la formele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată. Aceasta a recunoscut că în acest moment nu s-a bazat pe sport, ci pe o alimentație corectă. „Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a scris Gina Pistol pe Instagram. Vedeta a precizat și ce mănâncă la fiecare masă, de când a început această dietă: „mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry”, a spus Gina Pistol.