Ce înseamnă când te visezi mireasă: 21 de interpretări legate de nuntă în vis care atrag RĂUL!

În timpul somnului, cei mai mulți dintre noi visează. Aceste vise se bazează pe experiențele pe care le-am trăit, dar un rol important în formarea lor îl are și intuiția. Probabil ai auzit și tu de acele vise premonitorii, care trag un semnal de alarmă asupra a ceea ce urmează să ți se întâmple. Deși suspicioșii ar spune că sunt doar născociri, specialiștii în oniromanție (interpretare vise) afirmă că, într-adevăr, visele te pot avertiza cu privire la evenimentele viitoare din viața ta. Vezi ce însemnă când te visezi mireasă și care sunt semnele rele!

RomaniaTV.net
08 oct. 2018, 08:27
Ce înseamnă când te visezi mireasă: 21 de interpretări legate de nuntă în vis care atrag RĂUL!

Mireasă în vis? Ce rele te așteaptă!

Subconștientul lucrează atunci când dormi, iar visele pe care le generează reflectă stări și situații din viața reală. Ai fost mireasă în vis? Uite ce rele te așteaptă!

  1. Dacă te visezi mireasă, dar ești deja căsătorită, cel mai probabil ar trebui să te aștepți să întâmpini probleme în cuplu.

  2. În cultura românească, orice ipostază în care apari ca mireasă în vis îți va aduce ghinion și necazuri, în pofida faptului că albul rochiei de mireasă este asociat cu purtitatea și inocența.

  3. Sentimentele pe care le resimți în vis, aflându-te în postura de mireasă transmit și ele semnale de avertisment. De exemplu, dacă nu ești mulțumită de modul în care arăți ca mireasă înseamnă că și în viața reală traversezi stări de insatisfacție pe plan personal sau profesional.

  4. Tradiția populară spune că dacă te visezi mireasă în vis căsătorită cu un bărbat bătrân, trebuie să te pregătești să înfrunți griji sau boli grave!

  5. Nunta la care participai în vis a avut parte de incidente? ATENȚIE! Este semn prevestitor de moarte sau de probleme de sănătate!

  6. Ai visat o nuntă dar nu erai tu mireasa? Acesta este un semn că ai anumite frustrări sau complexe de inferioritate vizavi de cea care purta rochia de mireasă în vis!

  7. Ai grijă când alegi un serviciu de livrare flori pentru nuntă! Calele aduc mare ghinion la nuntă, mai ales dacă le visezi înainte de ziua marelui eveniment.

  8. Faptul că te visezi la o nuntă poate să reflecte și stresul acumulat în viața ta reală.

Nuntă în vis – ce lucruri bune prevestește

Dacă îți apare o nuntă în vis, indiferent că ești mireasă sau simplu invitat, există și anumite interpretări pozitive, cum ar fi:

  1. Conform culturii arabe, dacă visezi că dansezi, mireasă fiind în vis, poate însemna că te vei căsători în curând, fie că acest pas va fi făcut de către o cunoștință apropiată.

  2. Hindușii cred, de asemenea, că dacă visezi că mergi spre altar ca mireasă, acest eveniment va avea loc în curând și în viața reală.

  3. Europenii spun că bijuteriile de mireasă care îți apar în vis sunt un semn de bun augur. După credința lor, acest vis prevestește o mare bucurie în familia ta.

  4. Ai avut un vis în care cineva te conducea în Biserică? Vei avea parte de o supriză extrem de plăcută în ceea ce privește partea ta sentimentală!

  5. Dacă visezi că feliciți mireasa, este de bine! Ești pe punctul de a lega o relație trainică de prietenie cu o persoană pe care o vei întâlni!