Ce înseamnă când visezi o mireasă

O mireasa care iti apare in vis este simbolul unei relatii sau mai poate insemna inocenta. O mireasa in vis este destul de interesant si poate fi o experienta cu semnificatii aparte. Mireasa are legatura cu asumarea unui angajament. Doi oameni care devin unul. Asadar, care este semnificatia aparitiei miresei in vis?

RomaniaTV.net
04 aug. 2017, 14:36
Ce înseamnă când visezi o mireasă

Potrivit lui Freud, astfel de vise sunt cauzate de frustrare sau anxietatea legate de un angajament. Exista si alte teorii, conform carora aparitia miresei in vis isi are originea intr-un sentiment adanc de a avea o relatie buna si nu trebuie legata de un context sexual.

Insa, indiferent de sentimentele pe care le genereaza (bucurie, suparare sau frustrare), trebuie sa-ti amintesti faptul ca mintea ta a creat imaginile pentru a te lamuri in legatura cu ceva sau a te intari. Chiar daca visul te lasa cu un sentiment de pierdere, regret sau fericire, mireasa este semn de angajament profund in viata.

Asa cum s-a mai spus, un vis despre o mireasa indica faptul ca esti ingrijorat in legatura cu un angajament necesar. Aparitia mai multor femei in vis indica o posibila mostenire. Daca visezi ca saruti o mireasa inseamna o posibila reconciliere cu prietenii sau familia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.