Ce înseamnă să fii un „înger” Victoria’s Secret

A fi "înger" Victoria's Secret nu înseamnă numai petreceri şi haine de lux, ci şi o mulţime de sacrificii la care sunt supuse frumoasele supermodele.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 18:14
Ce înseamnă să fii un „înger” Victoria’s Secret

Prezentarea noii colecţii Victoria’s Secret se apropie cu paşi rapizi. Totul trebuie să fie perfect la acest eveniment: ţinutele, muzica, luminile, manechinele.

Într-un interviu oferit paginii de modă a cotidianului Daily Telegraph, celebra Adriana Lima este dezarmant de sinceră în ceea ce priveşte pregătirile draconice pentru prezentarea de modă Victoria’s Secret ce va avea loc pe 9 noiembrie.

Adriana Lima, fotomodelul originar din Brazilia, şi-a început pregătirea pentru marele show încă din august. De atunci se antrenează zilnic alături de un antrenor personal iar în ultimele 3 săptămâni şi-a intensificat pregătirile la două runde pe zi de sală. Supermodelul explică cum decurge o zi de sală: „Este foarte intens, nu ţine de timpul petrecut antrenându-te, ci de intensitate: sar coarda, boxez, ridic greutăţi, dar mă plictisesc făcând asta. Dacă nu mă mişc, mă plictisesc”.

De asemenea, acesta este monitorizată de un nutriţionist care îi măsoară masa musculară a corpului, procentajul de grăsime şi nivelul de reţinere al apei. El îi recomandă shake-uri proteice, vitamine şi suplimente. Modelul este nevoit să bea aproape 4 litri de apă pe zi. Timp de 9 zile înaintea show-lui nu mai mănâncă hrană solidă ci numai shake-uri proteice. Cu două zile înaintea evenimentului reduce cantitatea de apă zilnică la jumătate, adică ajunge să bea aproximativ apa recomandată în mod normal unei persoane.

Cu 12 ore înainte de prezentare, frumosul îngeraş nu mai are voie sa bea nimic.

Show-ul, ale cărui pregătiri ajung la suma de 10 milioane de dolari, va fi vizionat de aproximativ 8 milioane de persoane iar pe catwalk vor defila în lenjerie intimă cele mai bine plătite şi apreciate fotomodele ale lumii.