Ce intervenție vrea să-și facă Daniela Crudu. Bruneta mai are puțin și va aduce pe lume un bebeluș

Ce intervenție vrea să-și facă Daniela Crudu. Bruneta se pregătește de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, va deveni mămică pentru prima dată și abia așteaptă să îți țină în brațe bebelușul.

07 mart. 2023, 18:34
Ce intervenție vrea să-și facă Daniela Crudu. Bruneta mai are puțin și  va aduce pe lume un bebeluș
Ce intervenție vrea să-și facă Daniela Crudu

Ce intervenție vrea să-și facă Daniela Crudu. În ultima vreme, viața fostei asistente TV s-a schimbat radical. De la diva care petrecea până în zori pe mesele din cluburi, a devenit o femeie de casă. În curând, va aduce pe lume o fetiță, însă nu a renunțat la vizitele medicului estetician.

Ce intervenție vrea să-și facă Daniela Crudu

Daniela Crudu s-a pregătit de venirea pe lume a fetiței sale, și-a vândut apartamentul și și-a cumpărat o casă la ieșirea din Bucureșți. Aceasta și-a dorit mai mult spațiu pentru noua ei familie, mai ales că acum o va avea alături și pe mama ei care o va ajuta cu creșterea micuței.

De când este însărcinată, vedeta a fost la fel de preocupată de aspectul ei fizic și cum vrea să atingă perfecțiunea, a trecut, din nou, pragul medicului estetician. De data asta, Daniela Crudu vrea să apeleze la o intervenție destul de îndrăzneață, având în vedere că mai are un pic și naște.

Mai exact, aceasta vrea să calce pe urmele lui Kim Kardashian și vrea să își pună implanturi în fese. Deși tentația este mare, Cruduța nu a luat această decizie până nu s-a consultat cu medicul. „Nu există femei urâte decât că nu au bani să se opereze. Mi-am subțiat talia. Sunt fericită. Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai.”, spunea Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină: „Nu mai mănânc deloc, îmi e rău”

Ce nume a ales pentru fetiţa sa

Daniela Crudu a dezvăluit că va avea o fetiță, căreia i-a ales deja numele. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat Daniela Crudu.

Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău”, a mai spus Daniela Crudu, care a porecizat că va naște în luna mai a anului 2023. Vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme pe parcursul sarcinii: „Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea”.