Ce îşi doreşte Mihai Trăistariu de la Moş Crăciun: „Eu sunt un cerşetor”

Ce îşi doreşte Mihai Trăistariu de la Moş Crăciun. Anul 2021 a fost dificil pentru artist, care a reușit cu greu să își plătească datoriile la bancă. Cântăreţul, pe lângă faptul că vrea să câştige Eurovisionul, își dorește sănătate și liniște în noul an.

23 dec. 2021, 12:50
Ce îşi doreşte Mihai Trăistariu de la Moş Crăciun: „Eu sunt un cerşetor”
Ce îşi doreşte Mihai Trăistariu de la Moş Crăciun

Ce îşi doreşte Mihai Trăistariu de la Moş Crăciun. Una dintre dorințele pe care le-a trecut în scrisoarea pentru Moș Crăciun este premiul cel mare la Eurovision, unul dintre cele mai importante concursuri muzicale din Europa.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, dezvăluiri înfiorătoare despre tatăl agresiv : „Pe mama o bătea groaznic, o lega de calorifer, i-a scos ochiul”

Ce îşi doreşte Mihai Trăistariu de la Moş Crăciun

Artistul este optimist pentru anul care vine și speră ca artiștii să își poată desfășura activatatea, deoarece i-au lipsit mult concertele.

Ce i-am cerut lui Moșul ? Eu sunt un cerșetor, în ce-l privește pe Moș. Și pe Moș Nicolae și pe Moș Crăciun. Și atunci i-am cerut Eurovisionul. Vreau să-l câștig! Anul acesta nu am nimerit o piesă, ne-au anunțat prea din scurt. În două săptămâni nu pot să câștig Eurovisionul, în sensul că nu pot să fac piesă așa bună…

I-am cerut să fac un album nou nouț. În fiecare lună să fac câte o piesă și atunci o să am un album cu piese noi tot anul 2022 și i-am mai cerut o stabilitate financiară, întrucât pandemia m-a răpus și abia mi-am revenit cu ratele… și ce să-i mai cer? Cam asta i-am cerut! Și liniște! Și sănătate!”, a declarat artistul pentru Click.ro.

Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook

Mihai Trăistariu se află într-un moment delicat din punct de vedere sentimental. Artistul a recunoscut că de un an de zile nu a mai fost implicat în nicio relație.

Recent, Mihai Trăistariu a spus că se află în căutarea unei relații stabile și susține că a încercat să găsească femeia potrivită, pe internet. Cântăreţul a făcut și o postare glumeață pe rețele de socializare în care anunță că este în căutarea unei noi iubiri.

E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă neapărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net.

Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.