Ce îşi propune Tatiana Niculescu Bran ca purtător de cuvânt al preşedintelui

Publicat: Luni, 08 Decembrie 2014 15:04 // Actualizat: Luni, 08 Decembrie 2014 15:04 // Sursa: romaniatv.net

Tatiana Niculescu Bran a declarat, luni, că, în calitate de purtător de cuvânt al preşedintelui, îşi propune să-i ajute pe jurnalişti "să aibă știri la timp, adevărate și să se simtă respectați și prețuiți".

Foto: radioromaniacultural.ro

Tatiana Niculescu Bran a declarat, într-un interviu pentru România Liberă, că bănuieste două posibile motive pentru care președintele ales Klaus Iohannis a ales-o drept purtător de cuvânt.

"M-am implicat încă de la început în campania electorală în mod cu totul independent, deoarece am crezut și cred că Iohannis reprezintă o șansă istorică pentru România. Probabil că președintele, candidatul de atunci, îmi va fi citit articolele. Al doilea motiv posibil ar fi experiența mea de 14 ani la radio BBC. Ne-am cunoscut personal acum o săptămână, când Președintele mi-a propus să-i devin purtător de cuvânt. Pe 16 noiembrie, îi trimisesem un mesaj scurt pe email (aveam adresa de la o prietenă atașată de PNL) care suna așa: "Veți câștiga!" Atât.", spune autoarea romanului "Spovedanie la Tanacu", 

Întrebată cum vede relația președintelui cu presa, Tatiana Niculescu Bran a răspuns: "Pentru mine, instituția purtătorului de cuvânt e mai puțin o funcție, cât o meserie și sper s-o fac bine. Nu mă duc la Cotroceni atât pentru președinte, care nu are neapărat nevoie de mine ca să fie un președinte bun, ci mă duc pentru colegii mei din presă. Pe ei, a căror viață o cunosc foarte bine, aș vrea să-i ajut să aibă știri la timp, adevărate, și să se simtă respectați și prețuiți. Mi-ar plăcea să contribui cumva la restaurarea demnității presei și a jurnaliștilor."

CITEŞTE ŞI Tatiana Niculescu Bran, scriitoare, anunţă pe Facebook că va fi purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis


loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 dec 16:20
...ajute pe jurnalişti “să aibă știri la timp, adevărate și să se simtă respectați și prețuiți”. Citește mai departe…

...
08 dec 15:58
...propune să-i ajute pe jurnalişti “să aibă știri la timp, adevărate și să se simtă …read more ...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H