Ce job nou are acum Viorica Dăncilă. Nimeni nu s-ar fi gândit că va putea face asta!

După ce Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidenţiale şi şefia partidului, fostul premier PSD s-a reprofilat în materie de joburi.

19 feb. 2021, 19:36
Ce job nou are acum Viorica Dăncilă. Nimeni nu s-ar fi gândit că va putea face asta!

Ce job nou are acum Viorica Dăncilă. Deşi a fost prezentă peste 20 de ani pe listele social-democraților, aceasta nu și-a mai găsit loc nici măcar la alegerile parlamentare din decembrie 2020, ca deputat sau senator de Teleorman.

Ce job nou are acum Viorica Dăncilă. Anunţul făcut de fostul premier

Revenită în atenția publicului, Viorica Dăncilă a încercat să-și facă loc și pe la televiziuni și s-a oprit la Aleph News, unde a vrut să sublinieze că aceasta nu este și nu a fost șomeră niciodată. Mai mult, ea spune că a oferit consultanță unor firme private.

„Am avut o perioadă în care am stat acasă cu familia, în Bucureşti, am acordat şi acord consultanţă mai multor firme private. Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat într-o organizaţie. Am rămas membru de partid pentru că voi rămâne social democrată. Nu activez în nicio organizaţie pentru că ceea ce s-a întîmplat după alegerile prezidenţiale m-a dezamăgit foarte mult şi m-a făcut să stau pe margine, nu pentru că mi-aş fi dorit eu acest lucru, ci impus de actuala conducere (a PSD).

M-am gândit la schimbări în cadrul PSD. Să ştiţi că nu este totul la voia întâmplării. Tot ceea ce am spus sper că va conduce la reacţia oamenilor din teritoriu, oameni pentru care alţii au hotărât fără să-i întrebe, vor conduce la o schimbare de atitudine în PSD şi o schimbare a conducerii PSD, pe care o consider o conducere foarte slabă, o conducere care nu ştie să facă opoziţie sau nu vrea să facă opoziţie, o conducere care s-a bazat ascensiunea în aceste funcţii, mă refer la Marcel Ciolacu şi la Paul Stănescu, pe trădare şi pe a da jos propriul guvern.

L-au acuzat foarte mult pe Liviu Dragnea. Că a dat jos două guverne, este adevărat, nu trebuia făcut acest lucru, dar Liviu Dragnea a ieşit public şi a spus că Guvernul Grindeanu trebuie să pice, Guvernul Tudose trebuie să pice. Acum, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu a făcut acest lucru, dar nu au avut curajul să iasă în faţă şi să spună aceste lucruri şi au lucrat aşa cum ştiu ei mai bine, cu multă laşitate, dar cu foarte multă implicare pentru a obţine aceste funcţii. Eu sper ca în PSD să nu mai avem yesmani, care sunt de acord întotdeauna cu ceea ce spune şeful şi ca fiecare organizaţie să-şi impună punctul de vedere pentru că anumite decizii schimbă traiectoria unui partid şi, de ce nu, traiectoria unei ţăr”, a explicat Viorica Dăncilă la Aleph News.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă: „Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu şi-au bazat ascensiunea pe trădare şi pe a-şi da jos propriul guvern”