Ce l-a determinat pe Florin Călinescu să nu se recăsătorească: „Nu a făcut-o nimeni”

Florin Călinescu este unul dintre cei mai populari actori români, având şi o carieră impresionantă ca realizator TV. După moartea soţiei sale, Florin Călinescu nu s-a mai recăsătorit, motivul acestei decizii fiind dezvăluit de actor abia acum.

02 mai 2023, 15:22
Ce l-a determinat pe Florin Călinescu să nu se recăsătorească: „Nu a făcut-o nimeni”

Florin Călinescu a ales să nu se recăsătoarească, după moartea soţiei sale, în 2005.  Actorul a  explicat acum, în stilul caracteristic, care a fost motivul acestei decizii. Într-un interviu pentru cancan.ro,  el a răspuns fără să ezite: „Aștept cererea, să stau să o analizez. Până acum nu a făcut-o nimeni”

Citeşte şi Dinu Maxer le-a prezentat-o copiilor pe Ada, noua lui iubită: „E liniștit, se focusează doar pe relația lor. Ea stă mult la el”

Minivacanţa de 1 Mai a fost una relaxantă pentru Florin Călinescu, dar fără excese.

„Am petrecut în liniște, în familie. N-am nicio dorință. Nu o să mai am 30 de ani, habar n-am ce greșeli am făcut, nu mă gândesc la trecut. Nu regret nimic. Nu fac parte din categoria celor care se gândesc că au trăit în  comunism. Dar acum ce e? N-am sărbătorit și chefuit niciodată două sau trei zile legate. Chiar dacă ziua mea e înainte de 1 Mai. De toate sărbătorile, aveam activități culturale. Actorii și cofetăriile aveau mereu de muncă. La mine totul e în mișcare, familia vine, pleacă. Si eu la fel”, a spus Călinescu

Citeşte şi Mircea Badea a aflat secretul micilor perfecți: „Să danseze micii pe grătar, hop!”

Florin Călinescu s-a retras din viaţa publică, dar a anunţat că pregătește  un amplu proiect în mediul online, care va fi lansat săptămâna viitoare